Celebrity

29. listopadu 2023 06:00

Šarlota Chmelařová

Jaké je tajemství krásných vlasů Dary Rolins? Olej a žádné melíry, říká

Dara Rolins vypadá v 50 letech naprosto úžasně. Na první pohled dokáže upoutat nejen úsměvem, ale i dokonalými blond kadeřemi. Jak si zpěvačka krásné vlasy udržuje?

Dara Rolins nedávno představila svou vlastní vlasovou kosmetiku. Řada obsahuje několik produktů vytvořených speciálně podle slavné zpěvačky. Ta se svěřila s tím, že ji k jejímu vyvinutí dohnala nespokojenost s vlasovými produkty z běžných drogerií. „Vlasy jsou věc, kterou řeší všechny ženy. Řeším ji já, moje dcera, moje ségra, máma... prostě mám kolem sebe spoustu žen, které řeší podobný problém. A vždy jsme se shodly v tom, že u každého produktu nám něco chybělo,“ prozradila kráska v rozhovoru pro Lifee.cz.

Mohlo by vás zajímat: Po svatbě netoužím, říká Dara Rolins. Žádost o ruku by ale neodmítla

Hudebnice, která se například nedávno jakožto tvář značky L’Oréal prošla po mole v Paříži spolu se světovými hvězdami, se nechala slyšet, že jí u aktuálních produktů na trhu vždy něco nevyhovovalo. Jednou to například byla vůně, poté po nich měla vlasy v nežádoucím stavu. Někdy byly slepené a jindy naopak vysušené. Právě proto vyvinula šampon a kondicionér s jedinečným složením. „Je speciální a jiný. Ve spoustě věcí je to opravdu originál a mám strašnou radost, že to funguje tak, jak má,“ nechala se slyšet partnerka fotbalisty Pavla Nedvěda.

Nejdůležitější věcí u vlasů je podle ní dostatečná výživa. „I když můj účes není dokonalý a vlasy sepnu jen do uzlu, musí mít lesk. To je pro mě strašně důležité. Takže olej, olej, olej, olej. Olejovat a vyživovat,“ radí slovenská diva. Kromě toho je podle jejích slov důležitá také péče zevnitř. Snaží se dodržovat zdravý jídelníček, pravidelně se hýbe a své vlasy podporuje také kvalitními doplňky. „Užívám doplňky stravy, vitaminy, ve kterých je pamatováno jak na vlasy, tak na nehty, tak na pokožku –⁠ na všechno možné. Je to takový komplex,“ přiznala Rolins.

Trend vlasových olejů

Vlasové oleje jsou v poslední době velice populární. Některé druhy, jako například rozmarýnový olej, který podporuje hustotu a růst, se nanášejí přímo ke kořínkům pár hodin před mytím vlasů. Jiné se naopak aplikují vmasírováním do délek. „Zázrak v podobě vlasových olejů znali lidé již před 5 000 lety. S vlasy umí totiž naprosté zázraky. Vyhladí strukturu vlasů, dodají jim hydrataci, zamezí krepatění, třepení a lámání délek vlasů. Působí dokonce i jako termoochrana před teplem. A pokud zvolíte ty nejlepší oleje, pomohou vám mít vlasy vyživenější až o 97 procent a sníží riziko jejich lámavosti,“ vysvětlila redakci webu Prima Ženy prezidentka Asociace zaměstnavatelů v kadeřnickém a beauty oboru Petra Vavrušková.

Čtěte také: Dara Rolins: Dcera je můj rádce i kritik. S Nedvědem si zpěvačka staví hnízdo v Itálii

Dara Rolins, která se pohybuje ve světě showbyznysu téměř celý svůj život, v minulosti s vlasy párkrát experimentovala. V 80. letech měla dvakrát trvalou a několikrát si nechala udělat také melíry. Dnes už by ale do něčeho takového nešla. „Když jsem pochopila, jak moc to vlasům škodí, začala jsem to řešit velmi s citem a s rozumem. Po něčem takovém už dávno netoužím,“ popsala maminka patnáctileté Laury, která se coby modelka předvedla v kampani její značky.

Zpěvačka Dara Rolins prozradila, proč nesnáší dřinu:

Sdílejte článek
Štítky vlasy péče výživa zpěvačka Dara Rolins celebrity olej vlasová kosmetika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.