Celebrity

29. listopadu 2023 06:00

Šarlota Chmelařová

Jaké je tajemství krásných vlasů Dary Rolins? Olej a žádné melíry, říká

Dara Rolins vypadá v 50 letech naprosto úžasně. Na první pohled dokáže upoutat nejen úsměvem, ale i dokonalými blond kadeřemi. Jak si zpěvačka krásné vlasy udržuje?

Dara Rolins nedávno představila svou vlastní vlasovou kosmetiku. Řada obsahuje několik produktů vytvořených speciálně podle slavné zpěvačky. Ta se svěřila s tím, že ji k jejímu vyvinutí dohnala nespokojenost s vlasovými produkty z běžných drogerií. „Vlasy jsou věc, kterou řeší všechny ženy. Řeším ji já, moje dcera, moje ségra, máma... prostě mám kolem sebe spoustu žen, které řeší podobný problém. A vždy jsme se shodly v tom, že u každého produktu nám něco chybělo,“ prozradila kráska v rozhovoru pro Lifee.cz.

Mohlo by vás zajímat: Po svatbě netoužím, říká Dara Rolins. Žádost o ruku by ale neodmítla

Hudebnice, která se například nedávno jakožto tvář značky L’Oréal prošla po mole v Paříži spolu se světovými hvězdami, se nechala slyšet, že jí u aktuálních produktů na trhu vždy něco nevyhovovalo. Jednou to například byla vůně, poté po nich měla vlasy v nežádoucím stavu. Někdy byly slepené a jindy naopak vysušené. Právě proto vyvinula šampon a kondicionér s jedinečným složením. „Je speciální a jiný. Ve spoustě věcí je to opravdu originál a mám strašnou radost, že to funguje tak, jak má,“ nechala se slyšet partnerka fotbalisty Pavla Nedvěda.

Nejdůležitější věcí u vlasů je podle ní dostatečná výživa. „I když můj účes není dokonalý a vlasy sepnu jen do uzlu, musí mít lesk. To je pro mě strašně důležité. Takže olej, olej, olej, olej. Olejovat a vyživovat,“ radí slovenská diva. Kromě toho je podle jejích slov důležitá také péče zevnitř. Snaží se dodržovat zdravý jídelníček, pravidelně se hýbe a své vlasy podporuje také kvalitními doplňky. „Užívám doplňky stravy, vitaminy, ve kterých je pamatováno jak na vlasy, tak na nehty, tak na pokožku –⁠ na všechno možné. Je to takový komplex,“ přiznala Rolins.

Trend vlasových olejů

Vlasové oleje jsou v poslední době velice populární. Některé druhy, jako například rozmarýnový olej, který podporuje hustotu a růst, se nanášejí přímo ke kořínkům pár hodin před mytím vlasů. Jiné se naopak aplikují vmasírováním do délek. „Zázrak v podobě vlasových olejů znali lidé již před 5 000 lety. S vlasy umí totiž naprosté zázraky. Vyhladí strukturu vlasů, dodají jim hydrataci, zamezí krepatění, třepení a lámání délek vlasů. Působí dokonce i jako termoochrana před teplem. A pokud zvolíte ty nejlepší oleje, pomohou vám mít vlasy vyživenější až o 97 procent a sníží riziko jejich lámavosti,“ vysvětlila redakci webu Prima Ženy prezidentka Asociace zaměstnavatelů v kadeřnickém a beauty oboru Petra Vavrušková.

Čtěte také: Dara Rolins: Dcera je můj rádce i kritik. S Nedvědem si zpěvačka staví hnízdo v Itálii

Dara Rolins, která se pohybuje ve světě showbyznysu téměř celý svůj život, v minulosti s vlasy párkrát experimentovala. V 80. letech měla dvakrát trvalou a několikrát si nechala udělat také melíry. Dnes už by ale do něčeho takového nešla. „Když jsem pochopila, jak moc to vlasům škodí, začala jsem to řešit velmi s citem a s rozumem. Po něčem takovém už dávno netoužím,“ popsala maminka patnáctileté Laury, která se coby modelka předvedla v kampani její značky.

Zpěvačka Dara Rolins prozradila, proč nesnáší dřinu:

Sdílejte článek
Štítky vlasy péče výživa zpěvačka Dara Rolins celebrity olej vlasová kosmetika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.