Pravda o obličeji Dary Rolins: Plastický chirurg ukázal video a řekl, co vše vylepšil

Slovenská zpěvačka Dara Rolins (51) si zakládá na tom, že má dokonalou postavu a mladistvý vzhled. Italský chirurg Michele Pascali zveřejnil video, které ukazuje, jak tvář Dary Rolins vypadala před operací.

Záběry italského chirurga se staly hitem hlavně na Slovensku. S chytlavým titulkem Video, které neměl nikdo vidět, zveřejnil zajímavé záběry na webových stránkách například deník Plus jeden deň.

Italský plastický chirurg Michele Pascali video na Instagramu zveřejnil ve středu. Lékař ve něm nahlas komentuje, na jaké zákroky se zpěvačka chystá. Nejde pouze o nos, lékař používá výrazy jako lifting krku, operace očních víček či facelifting. Později video z instagramového účtu italského chirurga zmizelo.

Dara Rolins o plastikách mluví

Není vůbec divné, že Dara o svůj obličej a svou postavu pečuje. Nejen na Západě je běžné, že slavné ženy se s postupem věku stále častěji svěřují do rukou plastických chirurgů. To je případ i populární zpěvačky, která dokáže na své koncerty přitáhnout mladé i starší publikum. Dara vypadá dobře a její fanoušci to umí ocenit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dara Rolins a Pavel Nedvěd si pořídili pozemek za 35 milionů na prestižní adrese

Partnerka fotbalové legendy Pavla Nedvěda v roce 2020 podstoupila už čtvrtou úpravu nosu. Podle slovenských novinářů šla na první rhinoplastiku před dvaadvaceti lety. S výsledkem ale spokojená nebyla, další operaci podstoupila v roce 2014 na klinice v Piešťanech.

V roce 2022 vyhledala na Ukrajině plastického chirurga Maxima Ivanchuka a podstoupila další vylepšení. Zpěvačka tehdy uvedla, že na tuto operaci nosu šla kvůli tomu, že se jí špatně dýchalo.

„Prodělala jsem operaci nosu. Nešlo o estetiku, můj nos není ani hezčí, ani rovnější, ani menší, nic takového. Bylo to ze zdravotního důvodu. Nic mě netrápilo tolik, jako to, že jsem skoro patnáct let nedýchala levou nosní dírkou. Protože při první operaci, která byla estetická, to lékaři tak úplně nevyšlo. Celé to způsobilo, že se mi nosní přepážka rozpadla. Nos se musel dvakrát opravovat,“ sdělila tehdy pro Blesk. Video od italského chirurga Pascaliho zatím Dara nekomentovala.

Dara Rolins promluvila o Pavlu Nedvědovi a luxusu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.