Dara Rolins slaví narozeniny v Itálii. Chtěla překvapit písní, ale zradila ji technika

Dara Rolins nesnáší dřinu

Dara Rolins zřejmě objevila recept na věčné mládí. Slovenská zpěvačka vypadá lépe, než kdy předtím, a i po padesátce sbírá jeden úspěch za druhým. Fanoušky navíc na své narozeniny překvapila milou zprávou.

Dara Rolins po padesátce prožívá jedno ze svých nejšťastnějších období. Nejenom že se jí daří v lásce, ale také v kariéře. Zpěvačka je už nějakou dobu šťastná po boku fotbalisty Pavla Nedvěda, se kterým si buduje hnízdečko lásky v Itálii. Nedvěd tráví v přímořské oblasti hodně času kvůli práci a tak pro ně bude jednodušší, když budou mít dům i v Turíně.

Zpěvačka na svého partnera pěje jen samou chválu. „Luxusní je jeho duše a srdce a velkorysost. Je to laskavý chlap, chytrý. Všechno, co reprezentuje, dosáhl vlastním přičiněním, čehož si strašně cením. Každou korunku poctivě vykopal, to se mi líbí, stejně jako já jsem si každou korunku vyzpívala. To nás, myslím, hodně spojuje,“ sdělila v minulosti pro pořad Showtime.

Mohlo by vás zajímat: Jaké je tajemství krásných vlasů Dary Rolins? Olej a žádné melíry, říká

Na poli pracovním má Rolins za sebou také velice úspěšný rok. Nejenže se nedávno prošla po přehlídkovém mole v Paříži po boku světových hvězd, jako je Kendall Jenner nebo třeba Eva Longoria, ale sama založila vlastní značku kosmetických produktů. Dara v sobě má zkrátka podnikavého ducha, a když se skloubí s její krásou a talentem, nemůže zřejmě vzniknout nic špatného.

Fanoušky chtěla potěšit novou písní

Své narozeniny Dara tráví v již zmiňované Itálii. Na Instagramu sdílela fotografii z Turína, na které má úsměv od ucha k uchu a je vidět, že je šťastná a spokojená. Fanoušky navíc v den svých narozenin chtěla potěšit novou písní. „Mělo to být venku dnes, v den mých narozenin. Premiéra mé nové písně Lepší svět. Menší technická závada ale způsobila, že si na premiéru budeme muset ještě týden počkat, vydržíte?“ ptala se se smíchem Dara svých fanoušků na Instagramu. „Dnes mi doufám nic neodmítnete. PS: A protože vím, že k tomu dojde, z celého srdce vám už teď děkuju za všechny vaše přání, myšlenky, gratulace a energii vyslanou mým směrem. Děkuju své mamince a tatínkovi, že mě dnes přivedli na tento krásný svět,“ doplnila Dara k videu, na kterém si pluje na lodi a jedná se zřejmě o kousek nového videoklipu.

Čtěte také: Před Rolins i Rottrovou. Charlotte Gottová patří k nejpopulárnějším zpěvačkám

Dara Rolins se v anketě Český slavík umístila na 23. místě jakožto jediná slovenská interpretka. Přesto vyjádřila obrovské díky všem fanouškům především za jejich podporu a ze svého umístění má velikou radost. O tom, že se i v České republice těší veliké oblibě vypovídá například třikrát vyprodaný koncert v O2 aréně. „Největším oceněním je pro mě totiž upřímně vaše dlouholetá přízeň,“ napsala Dara na sociálních sítích.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.