Celebrity

5. října 2023 06:05

Anna Tejklová

Módní alarm z Paříže: Hvězda Zoufalých manželek na jednom mole s Darou Rolins

Přehlídka značky L'Oréal na pařížském Fashion weeku 2023 vzbudila velkou pozornost. Po mole se prošly velké herecké hvězdy jako Eva Longoria, Helen Mirren či Andie MacDowell. Třpytivý model zde předváděla dokonce i slovenská zpěvačka Dara Rolins. Módní alarm z Paříže připravila návrhářka Anna Tejklová.

Herečka Andie MacDowell zbořila molo jako motorkářka i dáma

Andie MacDowell ve svých 65 letech „zbořila“ molo a všechny nadchla. Předváděla jak odvážný a drsně vyhlížející model v motorkářském stylu, tak luxusní róbu s vysokým rozparkem lemovaným peřím.

Andie MacDowell vypadala výborně a budiž velkou inspirací pro ženy, že stárnutí nerovná se konec zábavy a krásy.

Helen Mirren ve svých téměř 80 letech na mole oslnila

Další velkou hvězdou přehlídky byla herečka Helen Mirren, která vynesla nápadné stříbrné šaty, ke kterým byl skvěle zvolen divoký účes. Povedl se styl dámy, který ale zároveň vyjadřuje rozevlátou svobodu.

Vúdú plus size panenka

Této dámě oblékli návrháři zajímavý korzet s množstvím zapíchaných obřích špendlíků. Celek mi připomíná oživlou vúdú panenku v gigantickém rozměru.

Kendall Jenner ve třpytivé róbě

Modelka Kendall Jenner vynesla ultra třpytivé šaty, které skvěle reprezentují slogan značky „Vy za to stojíte“.

Dara Rolins ve zlatě

Dara předváděla impozantní zlatý komplet, který jí díky štíhlé postavě a opálené kůži velmi slušel a ke zpěvačce se stylově hodí.

Eva Longoria, nejkrásnější „Zoufalá manželka“

Eva Longoria je jednou z nejslavnějších tváří značky L'Oréal a vypadá stále stejně výborně. Světlý péřový model dal vyniknout její snědé pleti a výrazným rysům.

Elle Fanning předvedla hezké křivky

Herečka Elle Fanning může být v tomto modelu inspirací pro všechny ženy s hezkou a normální ženskou postavou. V přiléhavých šatech totiž skutečně vypadá mnohem lépe než kostra bez tuku a tvaru. Jen tato tělová barva příliš nesluší jemným světlým blondýnám, se kterými opticky splyne a pohltí je, vynikne lépe na tmavovláskách.

Kdo je Anna Tejklová:

Sdílejte článek
Štítky Anna Tejklová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.