Celebrity

4. května 2024 11:27

Josef Šťastna

Agáta s Ornellou se vysmály zpěvačce, že po plastice vypadá jako Asiat. Dara volá po míru

Slovenská zpěvačka Dara Rolins (51) si určitě nepředstavovala, že její plastickou operaci bude řešit tolik fanoušků. Ostrou kritiku si vyslechla také také od Agáty Hanychové (39) a Ornelly Koktové (31). Nyní Dara volá po míru a chce situaci uklidnit.

Zpěvačka Dara Rolins se nikdy netajila tím, že své tělo občas svěří plastickým chirurgům. Nyní fanouškům ukázala, jak vypadá po zásahu v obličeji. Dara omládla, ale tvář se musí ještě usadit.

„Samozřejmě, všechno chce čas a moment, kdy se všechno správně usadí a stane naprosto přirozeným, není jen o době zahojení. Po každém zákroku začíná až po samotném zahojení ten návrat do reality a fungování v ní. Už ani nevím, kdy naposledy jsem cvičila, skákala, zpívala,“ uvedla Dara na Instagramu s tím, že nyní musí obličej šetřit a těší se na finální výsledek. Už nyní je ale jisté, že Dara neskutečně omládla a vypadá jako nový člověk.

Ostrá kritika Daru zasáhla

Jenže velké množství fanoušků Daru kritizuje, že neumí stárnout, že po plastice vypadá jako Michael Jackson. Do slovenské popové divy si rýply také Agáta Hanychová s Ornellou Koktovou. Dělaly si z ní legraci ve svém podcastu.

„Podle Ornelly vypadá jako malý Vietnamec. Ornella totiž říkala, že až někam Dara poletí, tak asi bude muset udělat nový pas,“ rýpla si do nové kauzy okolo Dary Rolins Agáta.

Mohlo by vás zajímat: Dara Rolins zuří. Plastický chirurg ukázal, jak vypadá tvář zpěvačky před operací

Ornella Koktová slova své kamarádky chtěla zmírnit: „Říkala jsem jako Asiat. Podle mě je to hrozná škoda a zase tolik to nepotřebovala. Já chápu, že si řekla, že tam půjde. Tady vidíte, že drahý chirurg není tutovka a prostě se to nepovedlo,“ uvedla upřímně Ornella.

Dara volá po míru

„Mohlo by se zdát, že záměrně provokuji, protože moje aktuální fotky některé z vás dokážou rozvášnit tak, že si člověk nestihne ani otevřít svoji oblíbenou plechovku a v komentech jsou najednou tři tisíce doporučení a hodnotných názorů, jak vypadat tak, aby byl se mnou každý jeden z vás konečně spokojený,“ sdělila na Instagramu Dara a požádala o mír.

„A já zase a znova riskuji tím, že mám vlastní představy a názory a dělám si, co chci. Vím, příšerný zlozvyk. Pojďme se už přenést přes to, že jsem si dovolila jít na facelift, a buďme zase kámoši. Navrhuji mír,“ dodala zpěvačka, která zkouší fanoušky získat zpět na svou stranu.

Dara Rolins promluvila o dřině:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.