Celebrity

29. dubna 2024 09:30

redakce Prima Ženy

Manželský finanční nepoměr: Agáta má půl milionu měsíčně, na jméno Dopity jsou exekuce

Agáta Hanychová (39) a Miroslav Dopita (39) se v loňském roce po několika letech odloučení dali nejen znovu dohromady, ale rovnou se vzali. Společně žijí v domě influencerky v Suchdole, trvalé bydliště tam ale bývalý hráč amerického fotbalu nemá. Ještě donedávna na něj byly vedeny dvě exekuce. Takové problémy jeho manželka rozhodně nemá.

Agáta Hanychová je pravděpodobně nejvlivnější influencerkou na české scéně. Kromě spoluprací navázaných na sociálních sítích má také placený podcast s Ornellou Koktovou, zkrátka ví, jak se na internetu otáčet a co dělat, aby se i s rodinou měla co nejlépe. Má to tak i její manžel Mirek Dopita? Podle webu Expres.cz nikoliv.

Podle odbornice na marketing, kterou oslovila redakce eXtra.cz, si Agáta na Instagramu přijde na cca půl milionu korun. Z veřejně dostupných dokumentů ale vyplývá, že na jejího manžela byly naopak ještě minulý týden vedeny dvě exekuce. První exekuční řízení je z roku 2014 a vymáhaná částka činila přes 297 tisíc korun a většinu z toho dělají úroky. Druhá exekuce dělá přes 114 tisíc.

Bydliště na úřadě

Přestože Hanychová a Dopita bydlí spolu, on sám má trvalé bydliště uvedené na Úřadě městské části Prahy 6. Výše zmíněnému webu, který na jeho vedení v exekučním registru upozornil, na dotazy ohledně dluhů neodpovídal. Podle jeho manželky jsou však aktuálně všechny dluhy splaceny. Oslovený právník má za to, že adresa bydliště je promyšlenou záležitostí.

„Česko je ráj dlužníků. Bydliště na úřadě mají často lidé, kteří mají exekuce a nechtějí, aby tam, kde reálně žijí, přišel exekutor a začal jim zabavovat majetek. Pokud má daný člověk bydliště na úřadě, ale exekutor má informace, kde bydlí, může ho navštívit na této adrese,“ uvedl pro Expres právník, který si nepřál být jmenován.

Agáta Hanychová pro Prima Ženy odpověděla na 30+ otázek:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.