Monika Bagárová v kauze mouka podpořila Bendiga. Budu stát při něm, ať je to jakkoliv

Rozhovor s Monikou Bagárovou

Poté, co vyšla najevo zpráva o tom, že útok na Jana Bendiga (30) byl domluvený a dokonce měl za něj zpěvák zaplatil, nemohli lidé uvěřit, že má něco takového zapotřebí. Incident nedokázala pochopit ani jeho blízká přítelkyně Monika Bagárová (29). Ta však za Bendigem celou dobu stojí a nyní v rozhovoru pro Showtime prozradila, že si přeje, aby celá tato kauza již skončila.

Moniku Bagárovou s Janem Bendigem pojí letité přátelství. Překonali spolu již mnoho a zdá se, že jejich blízký vztah jen tak něco nenaruší. Právě kolem jejich přátelství je ale v poslední době v souvislosti s kauzou mouky čím dál tím více otázek.

Čtěte také: Jan Bendig chodil i se ženami. Partner ho zachránil a plánují adopci

Za Bendigem Bagárová stojí

„Já si nemyslím, že jsem osoba, která by se k tomu měla vyjadřovat. Já mám Honzu ráda, je to pro mě prostě můj kamarád, kterému věřím a je mi líto, jak moc se to všechno řeší a jakým směrem se to ubírá,“ uvedla Bagárová v rozhovoru pro Showtime.

„Přála bych si, aby už to skončilo a Honza mohl mít klid na věci, které jsou důležité, jako je jeho koncert a hudba, kterou miluje. Je to můj kamarád a já při něm budu stát, ať jsou věci jakkoliv,“ dodala.

Bagárová v létě oslaví třicáté narozeniny

Stejně jako Bendig, tak i Monika se již připravuje na velký podzimní koncert. „Už probíhají různé meetingy, řešíme aranže, jak by to mělo vypadat a myslím, že je to dost intenzivní,“ řekla zpěvačka. Koncert připravuje k příležitosti svých třicátých narozenin, které oslaví již na začátku července. Jan Bendig svůj velký koncert odložil na podzim, kvůli kauze mouka se necítil ve formě.

Přestože Monika vypadá skvěle, s přibývajícím věkem na svém těle pozoruje změny. „Jak se blížím k té třicítce, tak se samozřejmě cítím trochu jinak. Myslím, že to hlavně ženy vědí. Například to spalování je úplně jiné. Dřív jsem mohla jíst úplně všechno a teď opravdu přišel čas, kdy bych měla víc řešit, co jím, víc řešit spánek a životní styl,“ uvedla Bagárová.

Přečtěte si: Monika Bagárová promluvila o zásadním rozhodnutí. Končí s kojením téměř čtyřleté dcery

Zatím se jí to ale prý příliš nedaří. „Lhala bych, kdybych řekla, že to jde skvěle. Pomalu se snažím, ale samozřejmě té práce a aktivit mám hrozně moc. Do toho chci být stoprocentní máma, takže častokrát na sebe zapomenu,“ dodala.

Monika Bagárová promluvila o chystaném koncertu v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.