Celebrity

14. února 2024 09:30

David Laštovka

Jan Bendig chodil i se ženami. Partner ho zachránil a plánují adopci

Jan Bendig měl na škole psychické problémy

Jan Bendig, zpěvák s mimořádným hlasem, který slaví 30. narozeniny, během života musel překonat řadu překážek. Po první slávě zažil drsný pád na dno, zůstal bez peněz a začal pracovat v kině na pokladně. Kvůli sexuální orientaci čelil nenávistným útokům. Se vším se vyrovnal, dokázal se vrátit na pomyslné výsluní a nyní žije svůj sen.

Jan Bendig měl raketový umělecký start. Díky televizní pěvecké soutěži se stal hvězdou, ale po dvou letech zažil v kariéře drsný pád. „Neměl jsem akce, nikoho jsem nezajímal. Neměl jsem peníze. Takže jsem začal pracovat v kině na pokladně, abych si aspoň něco vydělal. Ale to nešlo do nekonečna. Chtěl jsem se odstěhovat do Anglie a začít tam nový život. Už jsem měl i předdomluvený pronájem v Manchesteru,“ zavzpomínal zpěvák v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Přečtěte si také: Jan Bendig prozradil, čím ho partner poprvé zaujal. Krásu nevyhledávám, tvrdí

Partner ho zachránil

Právě v té době mu vstoupil do života jeho současný partner Lukáš Rejmon, který mu podal pomocnou ruku a stal se jeho životní láskou a zároveň manažerem. „Lukáše mi sneslo do života samo nebe. Poznal mě v té nejhorší životní situaci. Kariéra byla na bodu mrazu, neměl jsem peníze, měl jsem psychické problémy a problémy sám se sebou. On ale neutekl a neskutečně mi pomohl. Dokonce mi první rok vztahu dával i kapesné, abych měl nějaké peníze. A to jich on sám moc neměl. Pomohl mi kariéru nakopnout a je mým manažerem doposud. Můžu mu věřit a jsem rád, že ho v životě mám. Seznámil jsem se s ním na jedné párty v klubu a už je to deset let. A musím zaklepat, ale nikdy jsme spolu neměli žádnou větší krizi,“ popsal Jan Bendig.

V domácnosti jim to klape, jsou sehraná dvojka. „Vařím a uklízím já. Do toho si fakt nenechám kecat ani na to sáhnout. U uklízení relaxuju. Lukáš rád pere a má na starosti ty technické věci. Navzájem si do toho nezasahujeme a klape to suprově,“ prozradil zpěvák.

Se ženami chodil, ale vnitřně cítil, že je něco špatně

Kasu u nich doma držel zpočátku Lukáš. „Protože já jsem byl, co se týče peněz, narovinu fakt nezodpovědný. Utrácel jsem za kupu blbostí, půjčoval peníze kamarádům a už je nikdy neviděl zpátky. Lukáš tomu dal řád, naučil mě s penězi zacházet. I když nepopírám, že oba umíme i rychle utrácet. Ale v tomhle směru se už hlídáme a hodně nás naučila koronavirová situace, kdy si člověk uvědomil, že by měl myslet i na zadní kolečka, protože nikdy nevíte, co bude druhý den,“ přiznal Jan Bendig, který si vyzkoušel i vztah se ženou.

„Se ženami jsem chodil. A to několik let. Ale vnitřně jsem cítil, že je tam něco špatně. Konkrétně o tomhle píšu zcela otevřeně ve své knize Roma boy, kterou si mohou i vaši čtenáři zakoupit v knihkupectvích. Teď mi píše spousta mých fanoušků, kteří si procházejí něčím stejným, že mají doma přítelkyni, manželku, ale mají to v hlavě jinak. Tak jsem rád, že jim svým příběhem i trošku pomáhám,“ uvedl zpěvák.

Jak jeho rodina přijala partnera Lukáše?

Když se rozhodl učinit coming out a přiznat svoji sexuální orientaci, jeho rodina to přijala skvěle. Stejně jako jeho partnera Lukáše. „Vzali to perfektně. Bál jsem se, že to vezmou špatně, protože v romské komunitě to bylo v té době celkem velké tabu. To se naštěstí za roky změnilo, ale furt to není ‚normální věc'. Moje rodina má Lukáše ráda, mají spolu super vztah a vůbec neřeší, že mám doma chlapa a ne ženu,“ prozradil Jan.

ZAJÍMAVOST: Jan Bendig ukázal nový domov. Prozradil zajímavý příběh fotek na zdech

S Lukášem by jednou chtěl mít velkou rodinu. O adopci uvažuje čím dál častěji. „Já bych dítě chtěl už teď, ale v tom mě trošku brzdí Lukáš, který chce nejprve pracovat, v kariéře ještě hodně dokázat, aby nám pak finanční situace dovolila být pro dítě co nejvíce doma. Takže ještě chvilku počkáme. Ale jednou chci hodně dětí,“ prohlásil Bendig. Přestože slaví teprve třicáté narozeniny, z věku má prý trauma. „Nebudu lhát, ale mám z toho čísla depku. Pamatuju si, jak jsem slavil dvacátiny a bum. Teď je mi třicet. Strašně to utíká. Ale fakt strašně… Možná všechny překvapím, ale žádná party se nebude konat. Chci vzít jen rodiče na dovolenou a pak chci být v klidu doma,“ přiblížil Honza.

Velký mejdan s hvězdnými hosty

Hlavní oslavy nechává až na svůj koncert v O2 universum, který se uskuteční v sobotu 16. března. „Tam to chci s fanoušky oslavit. Mohou se těšit na něco fakt velkého, co jen tak nezažijou. On to teda říká každý zpěvák, když dělá nějaký velký koncert, že to bude super a velkolepé. Takže je těžké říct něco originálního. Budu to hlavně já, moje hity, skvělá show a též hudební hosté, jako je Rytmus, Michal David, Monika Bagárová a další. Dám do toho večera všechno a věřím, že to budou lidi milovat,“ uvedl Jan Bendig a nastínil další plány pro letošní rok.

„Teď mám v hlavě hlavně ten koncert 16. března v O2 universum. Do toho dávám veškerou energii. Pak plánuji vydat spoustu videoklipů a písniček. Chystá se i další kniha na konec tohoto roku, která bude úplně jiná než ta první, z které se za měsíc stal bestseller. No a snad příští rok moje další kroky zamíří do O2 arény. Plánů je hodně. A já jsem odhodlaný makat, jak to jen půjde, a i těm největším hejtrům dokázat, že umím,“ uzavřel zpěvák v rozhovoru pro web Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.