Celebrity

11. dubna 2024 12:40

Tomáš Durčák

Muradov lituje minulosti: Bagárovou neudělal šťastnou a dceru zanedbával

MMA zápasník Makhmud Muradov už dva roky žije odděleně od Moniky Bagárové a své dcery Ruminky. Po rozchodu v roce 2021 a neúspěšném pokusu o napravení vztahu se pár v létě 2022 definitivně rozešel. Muradov nyní zpětně přiznal, že některých svých rozhodnutí jako partner i rodič lituje.

Makhmud Muradov byl kvůli svému zdraví 8. dubna nucen zrušit svůj chystaný zápas. V tom předchozím zase prohrál už po jedenácti sekundách. Sportovní nezdary se mu aspoň daří kompenzovat v soukromí, je totiž šťastně zamilovaný do partnerky Sabiny Karáskové.

Na randění a vztahy nezanevřela ani jeho bývalá partnerka Monika Bagárová, byť její svět se dnes stále točí primárně kolem malé Ruminky. Ta letos v květnu oslaví již čtvrté narozeniny, avšak až nyní se ji zpěvačka po několika neúspěšných pokusech rozhodla definitivně přestat kojit.

„Je to věc, se kterou bojuji jako máma. Mám kojení ráda, je to emoční spojení s dítětem a neumím to úplně rozseknout, abychom přestaly,“ přiznala loni zpěvačka na sociálních sítích. Kromě toho, že je mámou na plný úvazek, stíhá Bagárová ještě otce Ruminky Makhmuda veřejně bránit před nařčeními o jeho nevalném otcovství či nezájmu o malou dceru.

„Teď jsme každý šťastný tam, kde jsme, Ruminka je šťastná a spokojená a my se dokážeme skvěle domluvit. Lépe, než když jsme byli spolu. On ten tatínek vždycky nějak byl a zajímal se o Ruminku,“ zastala se Muradova loni Monika pro eXtra.cz.

Bijec, jehož kořeny sahají do Uzbekistánu, si však nyní nasypal popel na hlavu a přiznal, že dříve nebyl zdaleka tím nejlepším partnerem ani otcem. „Ve škole jsem se špatně učil. Dřív jsem i hodně cestoval, když malinká vyrůstala. To byla také prohra. Lituji toho, ale čas prostě nevrátíš,“ svěřil se otevřeně Muradov v interview v Radiu Prostor.

Mezi ním a Bagárovou je už dnes údajně čistý vzduch, protože i on pochopil, že ji neuměl udělat šťastnou. „Monika má nového partnera a já jí to přeji, protože jí dá to, co já jsem jí nedal. Nedokázal jsem ji udělat šťastnou, ale já jsem teď šťastný a zažívám to, co jsem nezažil s Monikou,“ dodal otec Ruminky.

Lehké to s ním však nemá ani nová láska Sabina. „Je to hodně těžké, protože hodně cestuji. Opravdu málokdo to pochopí, ale ona díky tomu, že má blízko ke sportu, tancuje, a ještě trénuje dvakrát denně, tak tomu rozumí,“ vyzdvihl toleranci své současné partnerky k jeho kariéře v MMA. Zároveň pochválil její umění v kuchyni a skvělé pokrmy, které mu Karásková zvládá chystat, i když má zrovna striktní dietu.

V neposlední řadě pak Muradov přiznal svou chuť stát se znovu otcem – možná, aby druhému potomkovi mohl být v dětství víc nablízku než dceři. „Určitě chci další dítě. Třeba to přijde, ale všechno má svůj čas. Hlavně mít člověka, s kým to fakt chceš, a ne, že se to omylem stane,“ popsal zápasník, který už po dosavadních zkušenostech očividně přesně ví, co od života chce.

I když se mu v poslední době kvůli zdraví tolik nedaří, dlouhodobě slaví Muradov v MMA úspěchy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.