Muradov promluvil o svatbě a dítěti. Expartner Bagárové je zamilovaný až po uši

MMA zápasník Makhmud Muradov je už nějakou dobu šťastně zadaný. Teď o vztahu s partnerkou Sabinou Karáskovou promluvil a vypadá to, že s ní má velké plány. Jak se vyjádřil ke svatbě a dítěti?

Bývalý partner zpěvačky Moniky Bagárové má od nového vztahu velká očekávání. Makhmud Muradov svou současnou přítelkyni Sabinu Karáskovou představil rodině v Uzbekistánu, což s matkou své dcery Ruminky nikdy neudělal.

Mohlo by vás zajímat: Bagárovou s rodinou nikdy neseznámil. Muradov si novou přítelkyni přivezl do Uzbekistánu

Současná dvojice se poznala v době, kdy byla Sabina Karásková ještě zadaná a chodila se Zbyňkem Vlčkem, se kterým se poznala během účasti v reality show. Mezi ní a bijcem přeskočila jiskra a následně se z nich stal pár. Ačkoliv spolu chodí teprve pár měsíců, už přišla řeč na plány do budoucna. „Bavíme se spíš o rodině než o svatbě. Řešíme, co bychom si přáli do budoucna. Já svatbu moc nemusím, ale pokud je pro rodinu důležitá svatba, tak se nebráním. Dalšímu dítěti se nebráním,“ prohlásil Muradov v pořadu TALK!.

Čtěte také: Zápasník MMA Karlos Vémola je lítostivý chlap, vzkázal jeho kamarád Alex Cverna

Je to přitom jen několik týdnů, co Karásková prohlásila trochu opatrnější verzi. „Myslím si, že všechno má svůj čas a jsme spolu zatím krátce, ale oba to necháváme plynout,“ řekla Sabina v rozhovoru pro Extra.cz.

Chce jí představit svou dceru

Zápasník také promluvil o tom, že své nové partnerce plánuje představit svou dceru Rumii, kterou má právě s Monikou Bagárovou. „Právě se na to chystáme, ale nerad vytahuju osobní věci. Jsme teď šťastní a myslím, že budeme šťastní a milovat se ještě dlouho,“ prozradil Makhmud.

Se zpěvačkou se nerozešel zrovna v nejlepším a spekulovalo se o nevěrách z jeho strany. Oba dva sice měli snahu vztah slepit, ale ani na druhý pokus jim to nevyšlo. Přesto všechno však mezi nimi nepanuje zlá krev. „Každý rozchod je bolestivý, zvlášť když je tam dítě. Každopádně si myslím, že to bylo nejlepší rozhodnutí, které mohlo vzniknout, a teď jsme každý šťastný tam, kde jsme, Ruminka je šťastná a spokojená a my se dokážeme skvěle domluvit, líp než když jsme byli spolu,“ popsala v minulosti Bagárová pro pořad Showtime. Zpěvačka je momentálně šťastná po boku podnikatele Leonarda Lekaje.

Muradov po návratu z vítězného zápasu na UFC v Londýně:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.