Zápasník MMA Karlos Vémola je lítostivý chlap, vzkázal jeho kamarád Alex Cverna

Alex Cverna na Oktagonu

Zápasník MMA Alex Cverna patří k nejbližším lidem, které kolem sebe má Karlos Vémola. Oba muži několikrát v minulosti prokázali, že je pojí opravdu silné pouto. Cverna nyní pro Prima Ženy uvedl, jak Karlose vnímá jako člověka. A také odmítl věřit tomu, že se Vémola chystá do důchodu.

Veřejnost zná legendu tuzemských bojových sportů Karlose Vémolu jako člověka, který je v ringu nemilosrdný, ale v soukromém životě má někdy problémy sám se sebou. Své o tom jistě ví i jeho manželka Lela, která od něho v minulosti na pár dnů odešla, ale pak se vrátila a vzala si ho za muže. Vémola není černobílým člověkem a opravdu dobře ho zná jen pár lidí.

„Jaký je Karlos člověk? My se známe už hezkých pár let. Za chvíli už to bude další desítka. Jako člověk je skvělý, má srdce na správným místě. Je také lítostivý, umí to ukázat. Fanoušků má spousty a já sám za sebe musím říct, že je to dobrý člověk,“ uvedl pro Prima Ženy Cverna, který svého kamaráda přišel v sobotu večer podpořit na Štvanici, kde Vémola měl plné ruce práce s Argentincem Lucasem Alsinou, kterého zdolal až na body.

Karlos v důchodu? Cverna tomu nevěří

Mezi fanoušky MMA se považuje za jisté, že Karlose Vémolu čekají poslední zápasy v kariéře. Naposledy by měl někdy na konci roku bojovat s Attilou Véghem a pak odejít do sportovního důchodu.

Tento scénář ale Alex Cverna rázně odmítl. Nevěří tomu, že by Karlos přestal zápasit. „Nemyslím si, že Karlos končí. Podle mě je to nějaký jeho tah, aby získal nové fanoušky. Myslím si, že jako komerční tah je to dobrý. Mně bude za dva roky padesát a myslím si, že on tady bude chtít být taky dlouho. Miluje fanoušky, takže si nemyslím, že skončí,“ uvedl Cverna a dodal, že si myslí, že z Karlose by jednou mohl být dobrý psychiatr. Podívejte se na video.

Podívejte se také na rozhovor s Michalem Holánem o MMA:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.