Celebrity

14. května 2023 12:30

Tomáš Durčák

Bagárová se zastala Muradova: O dceru se zajímá. Promluvila i o dalším dítěti

Monika Bagárová o svatbě maminky

Monika Bagárová (28) si od rozpadu svého vztahu se zápasníkem Makhmudem Muradovem (33), s nímž má dceru Rumiu (2), rozhodně nezoufá. Nejenže díky svému okolí není na výchovu sama, ale zároveň už dokázala najít novou lásku u podnikatele Leonarda Lekaje. Nyní se však svého expartnera veřejně zastala jako otce. A při té příležitosti rovnou prozradila, zda už má myšlenky na rodinu i v novém vztahu.

Má Makhmud o svou dceru stále zájem?

Zápasník MMA Makhmud Muradov v poslední době čelil z různých stran nařčením, že po rozchodu nemá o svou dvouletou dcerku, která má i jeho příjmení, zájem. Zpěvačka se však nyní rozhodla veřejně expřítele zastat a uvést některé věci na pravou míru.

„On ten tatínek tady vždycky nějak byl a zajímal se o Ruminku, takže já z toho nedělám žádný drama, tak prostě jsme se rozešli. Je spousta žen, který se svým partnerem nejsou a mají s ním děti, a tak to prostě je,“ svěřila se v rozhovoru pro eXtra.cz Monika Bagárová, která už se očividně přes rozchod přenesla a nyní si plnými doušky užívá novou lásku a nové štěstí.

„Každý rozchod je bolestivý, zvlášť když je tam dítě. Každopádně si myslím, že to bylo nejlepší rozhodnutí, které mohlo vzniknout, a teď jsme každý šťastný tam, kde jsme, Ruminka je šťastná a spokojená a my se dokážeme skvěle domluvit, líp než když jsme byli spolu,“ popsala Bagárová svůj dnešní pozitivní vztah s expartnerem.

Dcera Rumia je pro Bagárovou vším

I před tím, než začala randit se svým nynějším přítelem, však nebyla dle svých slov na výchovu dcery sama. „Já nejsem od začátku sama. Já mám skvělou rodinu, mám skvělou mamku a taťku, takže mi fakt pomáhají,“ svěřila se zpěvačka, které ani role matky samoživitelky nevadila: „Já s ní ráda trávím čas. Ona je pro mě v životě číslo jedna a vždycky bude.“

Pohled na sociální sítě Bagárové ostatně jasně ukazuje, že Monika s Ruminkou tráví každou volnou chvíli. „Já jsem si ji pořídila proto, že s ní chci ten čas trávit a chci si s ní užívat každý jeden moment, který je i pro ni důležitý. A snažím se to v životě dělat tak, aby i jí bylo dobře a měla jako dítě všechno, co potřebuje,“ pochlubila se spokojená maminka.

Na další dítě zpěvačka určitě pomýšlí

Jak už bylo řečeno, Monika Bagárová je aktuálně šťastná v novém vztahu s podnikatelem Leonardem Lekajem. Nabízí se proto otázka, zda již pomýšlí na rodinu i s ním a také zda tentokrát dojde na svatbu. „Jednou určitě ano, ale zatím si užíváme Ruminku,“ svěřila se zpěvačka a naznačila tak, že ve výchově dcery se už nyní angažuje i její nová láska.

Sezona letních dovolených je už za rohem, takže se rovněž nabízí otázka, s kým bude dcerka letos trávit léto a zda ji někam nevezme třeba i tatínek. Na něco takového však zpěvačka zatím připravená není. „Jednou Ruminka přijde do věku, kdy si sama řekne, že chce jet s tátou, a když s ním bude vycházet dobře, nebudu s tím mít problém, ale myslím si, že na to máme ještě spoustu let čas,“ rezolutně dovolenou s tatínkem Bagárová zamítla. Dcerka tak na letní dovolenou zamíří spíš s maminkou a jejím novým partnerem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.