Zamilovaná Bagárová vyvedla na přehlídku přítele. Bezděková ohromila průsvitnou róbou

Zpěvačka Monika Bagárová (28) poprvé vyvedla do společnosti svého nového přítele, podnikatele Leonarda Lekaje (32). Dvojice spolu vyrazila na módní přehlídku Lukáše Hájka, kde nechyběla řada dalších známých osobností.

Monika Bagárová (28) je do podnikatele z Karlových Varů zamilovaná až po uši. Lze to odtušit z láskyplných pohledů a vzájemných dotyků, které si pár věnoval. Na zpěvačku se tak po sérii nepříjemných událostí s předchozím partnerem, zápasníkem Makhmudem Muradovem (33), konečně usmálo štěstí.

Čtěte také: Monika Bagárová a Makhmud Muradov se znovu rozešli. Stihli druhý krach za půl roku

Zpěvačka a podnikatel Leonardo Lekaj (32) spolu vyrazili na módní přehlídku Lukáše Hájka a moc jim to slušelo. Své outfity dokonale vyladili. Monika Bagárová na sobě měla dlouhé černé šaty asymetrického střihu, které díky sexy rozparku poodhalovaly zpěvaččiny krásné nohy. Ty doplnila malou černou kabelkou značky Bottega Veneta a kozačkami ve stejné barvě. Celkový dojem podtrhla dokonale zvoleným účesem. Dlouhý cop její outfit doladil do posledního detailu.

Ani její partner nezůstal pozadu. Leonardo Lekaj se se svou přítelkyní sladil a oblékl celočerný oblek. Zamilovaný pár se k sobě tiskl a nešetřil úsměvy ani fotografiemi. Na snímcích je jasně vidět, že si přítomnost jeden druhého velice užívají. Nový vztah chtěla zpěvačka zpočátku tajit, už na konci roku 2022 ale šla s pravdou ven. „Rozhodla jsem se i s Leem, že si to necháme pro sebe. Záleží nám na tom a nechceme to nikomu tlačit. Bohužel to někteří rozhodli dříve, než jsme my sami chtěli. Nemohu se ale na nikoho zlobit,“ řekla tehdy Bagárová v rozhovoru pro pořad Showtime.

Slova plná lásky

Zpěvačka o svém soukromí příliš mluvit nechce. Z předchozího vztahu má tříletou dceru Ruminku, která si prý s Leonardem skvěle rozumí. „Ruminka Lea miluje, tak jako on ji. Myslím, že kdyby tam ten krásný vztah nebyl, nemohla bych být šťastná ani já. Toho si na Leovi strašně moc vážím, že nás miluje obě a že pro něj čas se mnou znamená i čas s Ruminkou. Jsme šťastní, máme domov, máme člověka, který nás miluje a je s námi,“ prozradila Bagárová deníku Blesk. Svou lásku ještě potvrdila dojemnými slovy: „Jsem šťastná. Plány máme takové, že chceme být šťastní, a doufám, že budeme a že nám to vydrží,“ dodala zpěvačka.

Mohlo by vás zajímat: Monika Bagárová promluvila o novém vztahu. Vlivného podnikatele chtěla tajit déle

Na módní události nechyběla řada známých osobností. Na přehlídku dorazila například modelka Andrea Bezděková (29), která na sebe oblékla velice odvážný model. Dolní polovina jejích šatů byla z průsvitné látky, jež je letos velice v kurzu, a tak všichni přítomní páni mohli obdivovat Andreiny dlouhé nohy – a nezůstalo jen u toho. Na akci se objevil také DJ a producent NobodyListen (29), který taktéž nemá problém s extravagancí. Jeho průsvitný vršek je jasným důkazem, že letos tyto materiály zkrátka frčí.

Sdílejte článek
Štítky móda vztah zpěvačka celebrita Monika Bagárová módní přehlídka Leonardo Lekaj Lukáš Hájek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.