Celebrity

10. prosince 2022 10:47

Eliška Reiglová

Po rozchodu s Muradovem znovu září štěstím. Monika Bagárová má nového muže

Zpěvačka Monika Bagárová (28) v loňském roce prožívala jedny z nejsmutnějších Vánoc. Procházela si bolestivým rozchodem s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem (32), s nímž má dceru Rumii. Letos je ale výrazně šťastnější a velký podíl na tom má nový muž v jejím životě. Dala se dohromady s podnikatelem Leonardem Lekajem a přiznala, že je zamilovaná.

Monika Bagárová si po rozchodu s Makhmudem Muradovem neprošla zrovna jednoduchým životním obdobím. Úspěšný MMA zápasník trávil kvůli pracovním povinnostem i rodině mnoho času v zahraničí, a to byla pro vztah zkouška, kterou nebylo možné úspěšně překonat. V únoru došlo k návratu, ale ten byl pouze krátkodobou záležitostí.

Nová láska

Mladá zpěvačka si musela po dlouhé době zvykat na single život a zvládat nejen práci, ale také péči o malou dceru Ruminku. I ve svém nepříliš volném rozvrhu si ale dokázala najít čas na lásku. Už nějakou dobu tvoří pár s podnikatelem Leonardem Lekajem.

„Oba je spojuje silná víra v boha a stejné životní hodnoty. Navzájem se podporují v práci a Leo byl tím prvním, komu Monika pouštěla písně z nové desky s názvem Silnější. Vážila si jeho připomínek a názorů,“ prozradila webu Blesk.cz zpěvaččina kamarádka.

Novou lásku potvrdila i samotná Bagárová, která si chce detaily ještě alespoň nějakou dobu nechat pro sebe. „Jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si zaslouží být milovaný,“ vyjádřila se jasně v reakci pro Showtime.

Velký krok

Monika Bagárová a Leonard Lekaj rozhodně neplýtvají časem. Byť se v tuto chvíli ještě snaží své soukromí střežit a zatím se spolu ani neobjevili na veřejnosti, rozhodli se už jeden druhého přivést za svými nejbližšími.

„Je to vážné. Monika je zamilovaná až po uši. Došlo i na seznámení s rodiči,“ uvedl zdroj z blízkého okolí páru pro web Extra.cz.

Sdílejte článek
Štítky láska Vánoce MMA Monika Bagárová Machmud Muradov Showtime Leonard Lekaj

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.