Celebrity

16. srpna 2023 13:55

Eliška Reiglová

Bagárovou s rodinou nikdy neseznámil. Muradov si novou přítelkyni přivezl do Uzbekistánu

Monika Bagárová (29) v červenci loňského roku oznámila, že už netvoří zamilovaný pár s Makhmudem Muradovem (33). Šlo o jejich druhý, tentokrát ale definitivní rozchod. MMA zápasník, přestože má se zpěvačkou dceru, nikdy ji nevzal do Uzbekistánu za svou rodinou. Nyní tam ale jako dárek k narozeninám vzal aktuální partnerku Sabinu Karáskovou (22).

Vztahy na dálku často nefungují a zpěvačka Monika Bagárová to moc dobře ví. Poprvé informovala o rozchodu těsně po Štědrém dni roku 2021, když si uvědomila, že Muradov netráví prakticky žádný čas doma. Následně se rodiče malé Ruminky dali ještě na čas dohromady, vztah se ale během loňského léta přeci jen rozpadl definitivně.

„Neplánujeme už nic společného. Žijeme si každý svůj život. Návrat nedopadl,“ přiznala tehdy Bagárová v reportáži pořadu Showtime. Důvody rozchodu nechtěla dále konkretizovat, stejně jako její bývalý partner byla skoupá na slovo.

Výlet za rodinou

Muradov i Bagárová se vydali svými vlastními cestami a potkali na nich také nové partnery. Zpěvačka je nyní šťastná po boku podnikatele Leonarda Lekaje a zápasník je zamilovaný do hvězdičky reality show a influencerky Sabiny Karáskové. Ta se od něj nyní dočkala výletu, na který bývalá přítelkyně čekala marně.

„Všechno nejlepší, lásko. A vítej v Uzbekistánu,“ napsal Makhmud Muradov ke společnému snímku na sociálních sítích. Karásková tak bude mít možnost setkat se s rodinou svého partnera, což se Monice Bagárové za celou dobu trvání vztahu nepoštěstilo. Svou babičku neviděla osobně ani zápasníkova dcera Ruminka.

Žádná hořkost

Přestože by si leckdo mohl myslet, že mezi Muradovem a Bagárovou bude panovat napjatá atmosféra už jen kvůli spekulacím, že současně s ní randil ještě s další ženou, opak je pravdou. Oba mají na co vzpomínat a především jsou stále rodiči dcerky, která potřebuje maminku i tatínka.

„Každý rozchod je bolestivý, zvlášť když je tam dítě. Každopádně si myslím, že to bylo nejlepší rozhodnutí, které mohlo vzniknout, a teď jsme každý šťastný tam, kde jsme, Ruminka je šťastná a spokojená a my se dokážeme skvěle domluvit, líp než když jsme byli spolu,“ popsala Bagárová svůj dnešní pozitivní vztah s expartnerem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.