Mámy sobě

6. června 2023 21:03

Michaela Švarcová

Monika Bagárová i přes tlak rodiny a okolí stále kojí tříletou dceru. Prostě to miluje

Zpěvačka Monika Bagárová zatím nechce přijít o svůj rituál s dcerou Rumiou. Stále ji kojí při usínání. Monika si přitom uvědomuje, že skončit s kojením by oběma pomohlo. Zatím se totiž nestalo, že by zpěvačka nechala Ruminku přespat u prarodičů. Vždy je v noci s ní.

„Rodina už se mnou o tom nemluví, protože ví, že je to zbytečný. Je to taková věc, se kterou bojuju jako máma. Já vlastně to kojení mám ráda, je to takové emoční spojení s tím dítětem a neumím to úplně rozseknout, abychom přestaly,“ přiznává zpěvačka v pořadu Mámy sobě.

Monika si přitom už vyhledávala různé rady na internetu, jak skončit s kojením, ale vždy marně. Jednou, když už to vypadalo nadějně, Monika neustála situaci.

„Bylo období, kdy jsme byly čtrnáct dní doma, byly jsme nachlazené a Ruminka chtěla kojit třeba osmkrát za den. Já byla úplně hotová, protože to bylo každou chvilku. Tak jsem se na internetu dočetla jeden tip, vyzkoušela ho a ono to zafungovala. Jenže jak jsem byla vyčerpaná a unavená, tak jsem to večer nevydržela a dala ji napít,“ popisuje Bagárová.

Jaký tip z internetu se jí osvědčil? To zpěvačka prozradila moderátorce Andree Antony v pořadu Mámy sobě. Víc na webu Prima ženy a na instagramových profilech České mincovny a Andrey Antony.

MÁMY SOBĚ a Monikou Bagárovou

Vlastně nejen Monikou Bagárovou, ale i její dcera Ruminka byly mými dalšími hosty pořadu MÁMY SOBĚ💕 Původně to vypadalo, že tedy Ruminka jen na začátku zazáří a zmizí, ale nakonec se k nám kvůli jednomu karambolu vrátila. No to ostatně uvidíte ve videu. Každopádně Monča se nebojí sdílet informace o mateřství, ani o její současné lásce, která ji zažehává plamínky v očích😍Téma jejího předchozího vztahu s MMA bojovníkem Machem, je pro ni ale stále do určité míry tabu. Vážím si toho, že se nakonec přece jen s něčím svěřila, protože věřím, že pro spoustu maminek v podobné situaci, budou její slova povzbuzením🙌 Dejte vědět, jak se vám líbilo! . . . #mamysobe #rozhovor #monikabagarova #omaterstvi #ukoncenikojeni #novalaska

Posted by Andrea Antony on Sunday, June 4, 2023

Hlavním partnerem pořadu je Česká mincovna

Česká mincovna z Jablon­ce nad Nisou je spolehlivým partnerem České národ­ní banky již od svého založení v roce 1993. Za tu dobu vyrazila na 3,5 miliardy min­cí. Pro ČNB vyrábí veškeré kovové oběživo, které Čechům cinká v kapsách, tj. 1, 2, 5, 10, 20 a 50Kč mince, ale také všechny zla­té a stříbrné pamětní mince s nominální­mi hodnotami 200, 500, 5 000 a 10 000 Kč.

Vedle výroby pro potřebu státu Česká mincovna každoročně připravuje vlastní emisní plán, který obsahuje stovky titulů. Snoubí se v nich špičkové umělecké a řeme­slné zpracování, přísně omezený emisní náklad a přednosti drahých kovů. Investiční mince nabízejí uchování a zhodno­cení finančních prostředků.

Dárkové mince a medaile jsou pak určené k různým příležitostem jako např. novorozeným miminkům, novomanželům či absolventům škol a je možné na ně vyrýt osobní věnování. Zlato a stříbro jsou symboly luxusu již tisíce let, po které lidem propůjčovaly moc, umožňovaly budovat i bořit říše, budit zájem krásných žen a jít za svými sny. Díky České mincovně už člověk nemusí být egypt­ským faraonem nebo karibským pirátem, aby se mohl těšit z lesku drahého kovu a výhod, které přináší. Přesvědčte se sami na www.ceskamincovna.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.