Celebrity

7. června 2023 12:55

Tomáš Durčák

Mám to ráda, neumím přestat. Monika Bagárová vysvětlila, proč stále kojí dceru

Monika Bagárová o svatbě maminky

Známá zpěvačka Monika Bagárová (28) nedávno ukázala světu nového přítele a zároveň si stále užívá mateřství. V otevřené zpovědi promluvila nejen o tom, jak dnes svobodné matky mohou randit, ale také o kojení, s nímž u své tříleté Ruminky zatím nepřestala.

Monika Bagárová v pořadu Mámy sobě moderátorce Andreji Antony přiznala, že zatím s kojením dcery není schopná skončit, byť si sama dobře uvědomuje, jak by to oběma pomohlo. Vzhledem k tomu, že Ruminku kojí vždy při usínání, stále si nemůže dovolit odložit ji na noc například k babičce a dědečkovi. Každý večer s ní tak bezpodmínečně musí být, což v důsledku omezuje obě.

Čtěte také: Tereza Ramba zveřejnila momentku, na které kojí dceru. Rozněžnila i fanoušky

„Rodina už se mnou o tom nemluví, protože ví, že je to zbytečné,“ naznačila Bagárová, že se jí už o tom, aby ukončila kojení, snažili přesvědčovat i příbuzní. „Je to věc, se kterou bojuju jako máma. Mám kojení ráda, je to emoční spojení s dítětem a neumím to úplně rozseknout, abychom přestaly,“ přiznala zpěvačka, která po rozchodu s expartnerem a otcem Ruminky Makhmudem Muradovem (33) zůstala na výchovu dcery nějakou dobu sama.

Bagárová už se údajně pokoušela podle různých online tipů s kojením přestat, zatím se jí to ale nikdy nepodařilo vydržet a vždy nakonec milované dceři dala napít. Mimoto musela v poslední době řešit ještě jednu nelehkou situaci – jakožto matka samoživitelka se zamilovala do nového partnera, kterého musela nějak představit dceři. Mnoho žen často neví, kdy je vhodná doba „strejdu“ dítěti představit, zpěvačka navíc lásku potkala relativně brzy po rozchodu.

„Nečekala jsem, že takového člověka potkám tak brzy. Dokonce jsem počítala i s variantou, že třeba už nikdy s nikým nebudu,“ přiznala zpěvačka, která pojala seznámení Ruminky s novým partnerem velmi svérázně. Dcera nechyběla již na prvním rande, a tak podnikatele Leonarda Lekaje zná od samého začátku.

Mohlo by vás zajímat: Bagárová se zastala Muradova. Otec se prý o dceru se zajímá

Jak moc je nyní Bagárová zamilovaná, dokazuje i fakt, že rozhodně neodmítá případné další dítě a rozšíření rodiny. „Jednou určitě ano, ale zatím si užíváme Ruminku. Pořídila jsem si ji proto, že s ní chci trávit čas a chci si s ní užívat každý moment, který je pro ni důležitý. A snažím se to v životě dělat tak, aby i jí bylo dobře a měla jako dítě všechno, co potřebuje,“ svěřila se láskyplná maminka Monika Bagárová v rozhovoru pro web eXtra.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.