Celebrity

27. března 2024 10:30

Eliška Reiglová

Sestra Moniky Bagárové se v létě vdávat nebude. Život nás zkouší, napsala Natálie

Psal se Štědrý den roku 2020, když Natálie Bagárová (23) přijala žádost svého přítele o její ruku. Po více než třech letech od zásnub mělo dojít také na svatbu, a to letos v létě, veselka se ale nakonec konat nebude. Z osobních a rodinných důvodů ji pár musel přeložit.

„Ségra se v létě vdává. Řešíme, plánujeme. Máte tip na šikovný tým lidí, kteří dělají svatební výzdobu včetně květin?“ zeptala se na Instagramu Monika Bagárová počátkem letošního roku, čímž prozradila, že krásná Natálie se brzy stane nevěstou. To pak i ona sama potvrdila a do svatebních příprav zasvětila i své sledující na sociálních sítích.

Čtěte také: Bagárová veřejně vyznala lásku příteli. Potkala jsem anděla, rozplývá se

V únoru Natálie Bagárová řešila například svatební komplet či gravírování na snubní prsteny, nyní se ale musela podělit o smutnější zprávu. Její svatba se nakonec v červnu konat nebude. Ač přiznala, že ji tato skutečnost rozesmutnila, partner jí je velkou oporou a ona sama se snaží myslet pozitivně. Svatba bude, jen jindy.

Odložená veselka

„I když se nám někdy zdá, že život nás zkouší a přináší nám těžkosti, stále existuje cesta, jak z toho ven. Každý den máme možnost najít radost v drobných momentech, najít důvody k úsměvu a hledat světlo i v temných chvílích. Nenechme se ovlivnit negativitou, ale buďme životem, který je stále plný naděje a optimismu,“ napsala na Instagram k fotografii s pugétem.

„Tuhle květinu, jsem dostala od Michaela, a to z toho důvodu, že jsem poslední dny byla hodně smutná, protože jsme z osobních a rodinných důvodu museli svatbu přeložit. Takže jsem vám to i zároveň chtěla takto oznámit, protože byste se na to určitě ptali a já už vás do toho organizování nějak začlenila,“ přiznala.

Láskyplná slova

Je zcela pochopitelné, že po plánování tak zásadního životního dne, je nakonec velkým zklamáním, když řada plánů přijde vniveč. Natálie má nicméně ve svém snoubenci velkou oporu. Nejen, že jí dal nádhernou květinu, sestra slavné zpěvačky se pochlubila také tím, s jakými slovy jí pugét předal.

„Lásko, já jsem ti chtěl jen moc poděkovat za to, jak ses o tohle všechno starala, jak jsi to organizovala. Miluju tě, a i když se to teď možná zdá jako to nejhorší, a že jsi měla nějakou představu, která se neuskuteční, tak věřím, že si Bůh pro nás připravuje ještě něco mnohem lepšího, a že se to celé obrátí v náš prospěch. Jo a miluju tě, vezmu si tě klidně i za 10 let, stejně už jsme skoro svoji! Na tom se nic nemění,“ citovala ho.

Podívejte se, co prozradila Monika Bagárová o svatbě své maminky:

Sdílejte článek
Štítky svatba Monika Bagárová Natálie Bagárová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.