Celebrity

31. prosince 2023 12:42

Josef Šťastna

Jennifer Lopez vzala na nákupy genderově neutrální dceru. Talent zdědila i po otci

Hollywoodská ikona Jennifer Lopez (54) patří k ženám, které zcela umí ctít svobodu svých dětí. Patnáctiletou dceru Emme dokonce oslovuje genderově neutrálními tvary.

Dcera slavné herečky a zpěvačky má před sebou velkou kariéru, kterou jí pomohl nalinkovat také vlivný tatínek, kterým je Marc Anthony.

Svérázná teenagerka podědila po svých rodičích nejen vzhled, ale i zlato v hrdle. Svůj talent předvedla například v roce 2020, kdy zazářila při finále Super Bowlu a skvěle odzpívala část ikonické písně Let’s Get Loud. "Emme, táta je na tebe tak pyšný. Jsi mé srdce," vysekl velkou poklonu své dceři přes Twitter Marc Anthony.

Ačkoliv nestárnoucí Jennifer Lopez platí za módní ikonu a oblékají se podle ní miliony žen po celém světě, Emme ve stopách své matky zatím nejde. Na ulicích poutá pozornost hodně ležérním až chlapeckým stylem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jennifer Lopez šokovala svým vzhledem. V legínách a bez make-upu vyrazila do ulic

Dospívající dívka se cítí být zřejmě nebinární osobou, o čemž se zmiňuje například magazín STYLE. Když Jennifer Lopez o dceři mluví, tak často používá zájmeno oni. Nejdůležitější ale je, že svou dceru oba slavní rodiče milují a podporují ji v kariéře.

Affleck a Lopez se vzali. Podívejte se na reportáž:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.