Ben Affleck a Jennifer Lopez zachránili vztah Mattu Damonovi. Pomohla návštěva terapie

Herec Ben Affleck a zpěvačka Jennifer Lopez jsou jasným důkazem toho, že stará láska nerezaví. Svůj vztah obnovili a po dvaceti letech se dali opět dohromady. Teď se ukázalo, že jednomu slavnému příteli jejich zkušenost pomohla zachránit manželství.

Ben Affleck (50) a Jennifer Lopez (54) už byli zasnoubení před dvaceti lety. Jejich vztah ale skončil a oni od té doby žili každý s někým jiným. Po několika nepovedených vztazích se k sobě ale nakonec v roce 2021 opět vrátili. Zpráva o jejich tajné svatbě v Las Vegas minulý rok obletěla celý svět a dvojice od té doby vypadá zamilovaněji než kdy dřív. V čem tkví kouzlo slepeného vztahu? Podle všeho je to terapie. Právě ta podle nejmenovaného zdroje dvojici pomohla překonat všechny trable z minulosti.

Čtěte také: Tajná svatba Bena Afflecka a Jennifer Lopez. Slavný pár se vzal na druhý pokus

A tuto zkušenost měl Ben Affleck využít i během rozhovoru se svým kamarádem a hereckým kolegou Mattem Damonem. Jeho osmnáctileté manželství s Lucianou Barroso totiž prý bylo jen krůček od rozvodu. Ben svému příteli poradil, aby zavolal terapeutovi, „než bude příliš pozdě“.

Mohlo by vás zajímat: Jennifer Lopez a Ben Affleck konečně našli dům snů. Má vlastní kino a dvanáct ložnic

Zachránce vztahů

Matt a Luciana se vzali v roce 2005 a mají spolu dceru Isabellu. Matt Damon a Ben Affleck jsou hereckými kolegy a zároveň blízkými přáteli. První zkušenosti za kamerou spolu měli už jako mladí, kdy se vedle sebe objevili ve filmech jako Dobrý Will Hunting, Hřiště snů nebo Air: Zrození legendy.

Podle informací, které zveřejnil deník National Enquirer, měl Affleck svému kamarádovi vysvětlit, že návštěva terapeuta byla „jediná věc“, která udržela jeho vztah se zpěvačkou Jennifer Lopez. „Ben je první, kdo přiznal, že jediná věc, co drží pohromadě jeho vztah, je terapie,“ prozradil anonymní zdroj. Díky tomu prý nakonec Matt Damon a jeho manželka Luciana dokázali komunikovat na úplně jiné úrovni a jejich vztah se jim podařilo zachránit. Doslova prý „znovuobjevili svou lásku“. Manželé spolu před časem byli spatřeni na romantické dovolené v řeckém Mykonosu. Jak je vidět, návštěva odborníka zřejmě skutečně může zachránit vztah.

Mohlo vám uniknout: Dara Rolins ve svých 50 letech vypadá jako dvacítka!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.