Celebrity

18. července 2024 15:26

Michaela Vlčková

Naomi Campbell v bikinách. Dechberoucí postavu vystavila na španělském ostrově hříchu

Britská supermodelka Naomi Campbell má i ve svých čtyřiapadesáti letech výstavní postavičku. Dechberoucí tělo v plavkách předvedla na Ibize, španělském ostrově hříchu. Společnosti jí dělaly další známé tváře ze světa celebrit.

Naomi Campbell je důkazem toho, že věk je jenom číslo. Supermodelka, která se za svou kariéru prošla po nespočtu mol, zdobila obálky prestižních časopisů jako jsou třeba Time či Vogue a byla tváří luxusních značek, strávila několik dní na španělském ostrově Ibiza.

Během své návštěvy Baleár byla spatřena na několika částech ostrova. Na luxusní jachtě ve čtvrtek 11. července oslavila 46. narozeniny své kamarádky a herečky Michelle Rodriguez, kde byli také mexická herečka Eiza González, španělský model Jon Kortajarena a saúdskoarabský filmový producent a multimilionář Mohammed Al Turki.

Čtěte také: Sharon Stone se ukázala v 66 letech téměř nahá. Herečka sdílela fotku nahoře bez

Dlouhé nohy a svůdnou postavu, kterou může modelce závidět kdejaká žena, předvedla Naomi také na pláži o několik dní později. S kamarádkami se koupaly v moři a užívaly si slunečních paprsků. K moři se známá supermodelka oděla do červených bikin, ve kterých vypadala naprosto skvostně.

Přestože je modelce už 54 let, její tělo vypadá stejně jako v dobách její největší slávy.

Když bylo Naomi Campbell padesát5, stala se dvojnásobnou maminkou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.