Celebrity

10. července 2024 19:39

Šarlota Chmelařová

Sharon Stone se ukázala v 66 letech téměř nahá. Herečka sdílela fotku nahoře bez

Americká herečka a modelka Sharon Stone patřila k největším sex-symbolům 90. let. Ale i dnes tato šestašedesátiletá dáma nepřestává překvapovat. Na sociálních sítích sdílela odvážnou fotografii v plavkách, na které je nahoře bez. Pod snímkem se okamžitě strhla velice zajímavá diskuze. Co na to fanoušci?

Sharon Stone se svlékáním problém nikdy příliš neměla. Několikrát pózovala na fotografiích zcela nahá a rozhodně měla co ukázat. Její snímky byly vkusné a umělecké, jako například na černobílé fotografii, kterou si můžete prohlédnout v galerii nahoře v článku.

To, že je nahota přirozenou součástí života, se ostatně rozhodla předvést znovu. Na Instagramu sdílela velice osobní snímek ze svého běžného dne. „Někdy musím z bazénu rovnou k malování,“ napsala Sharon k fotce, na které pouze ve spodním dílu plavek maluje obraz.

Fanoušci se rozdělili na dva tábory

Pod fotkou se okamžitě strhla zajímavá diskuze a o komentáře nebyla nouze. Ačkoliv byla většina pozitivní, našli se i kritici. „A co posilovna?“ zeptal se například jeden uživatel, který vzápětí dodal, že by herečce prospělo cvičení nohou a zadku. Netrvalo dlouho a lidé začali Sharon bránit. „Chlape, je jí 66 let. Můžeme dát ženám pauzu? Bože,“ rozčílila se jiná fanynka.

Čtěte také: Taťána Kuchařová ukázala krátké vlasy. Podle fanoušků vypadá jako Sharon Stone

„Proč je mi 32 a vy vypadáte mnohem lépe než já?“ dotazovala se jiná žena herečky. „Když jsem byla malá a viděla Základní instinkt, myslela jsem si o vás, že jste jedna z nejhezčích žen na světě. To platí i po letech. Naprostá ikona!“ chválila herečku další sledující.

Mohlo by vás zajímat: Sharon Stoneová odhalila, kdo na ni tlačil kvůli sexu s kolegou. Dočkala se výhružek

Ačkoliv vypadá herečka skvěle, proces stárnutí se musela naučit přijmout. „Po čtyřicítce jsem se několikrát zavřela v koupelně s lahví vína a říkala jsem si, že odtamtud nevyjdu, dokud se sama se sebou nesmířím,“ prozradila Stone v rozhovoru pro časopis Vogue. „Zkoumala jsem svůj obličej i tělo v zrcadle a mohla jsem si oči vyplakat. Říkala jsem si, že teď prostě zestárnu, a nevěděla jsem, co s tím dělat, jak to přijmout. Stárnutí je proces a je vlastně požehnání se ho dočkat. A já požehnaná jsem,“ dodala herečka, která už je sama se sebou dávno smířená.

Po mrtvici přišla o veškeré úspory

Herečka také v rozhovoru pro magazín Hollywood Reporter prozradila, že v minulosti přišla o veškeré své úspory. Stalo se tak poté, co měla v roce 2001 v důsledku mrtvice devítidenní krvácení do mozku. „Měla jsem našetřeno 18 milionů dolarů, ale když jsem se podívala zpátky na můj bankovní účet, zjistila jsem, že nemám nic. Moje lednice, můj telefon – všechno bylo psané na jména jiných lidí,“ sdělila herečka.

Sharon Stone tehdy měla opravdu na mále a spousty lidí si myslelo, že mozkovou příhodu nepřežije. Herečka vypověděla, že trauma z mrtvice naprosto změnilo způsob jejího přemýšlení a mozkové funkce. „Buddhistický mnich mi řekl, že jsem byla reinkarnovaná do stejného těla,“ prozradila Stone. „Poté, co se to stalo, se všechno změnilo. Můj čich, můj zrak, můj dotek. Pár let jsem nemohla číst,“ vzpomínala Sharon. „Takže teď se raduju ze života. Žiju účelově,“ dodala na závěr.

Podívejte se na krásky, které chodí rády bez podprsenky do reportáže z roku 2019:

Sdílejte článek
Štítky tělo modelka herečka Sharon Stone Sharon Stoneová krása stárnutí vzhled celebrity

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.