Dostálová prozradila detaily o svatbě dcery: Hostů byla stovka, líbánky až po státnicích

Europoslankyně Klára Dostálová (ANO) provdala dceru Denisu a v exkluzivním rozhovoru pro Prima ŽENY prozradila detaily z veselky. Vychválila počasí, které vyšlo skvěle, a nastínila, jak to vypadá se svatební cestou.

Pohádková svatba se konala 13. července ve Slavkově u Brna.„Dovolte mi se s vámi podělit o nejkrásnější rodinnou událost letošního léta. Svatba mojí milované dcery Denisky,“ uvedla v sobotu v podvečer bývalá ministryně pro místní rozvoj a jedna z nejbližších a nejoddanějších spolupracovnic šéfa hnutí ANO Andreje Babiše na sociální síti Facebook.

V rozhovoru pro Prima Ženy se Klára Dostálová rozpovídala o detailech z významného dne její dcery Denisy. „Hostů bylo kolem stovky,“ řekla pro Prima ŽENY.

Tradiční svatební oběd nebyl, občerstvení probíhalo formou bufetu. Knedlíčková polévka však samozřejmě nechyběla. „Měli jsme bufet. Společná byla jenom polívka, klasická s knedlíčky. Jinak si každý mohl nabrat, co chtěl. Byla tam třeba líčka,“ vyprávěla Dostálová.

Čtěte také: Dostálová a další ostře k Farskému: Měl byste se stydět. Všichni proti mně, hodnotil politik

Veselku si europoslankyně nemohla vynachválit. „Byla to krásná svatba. Počasí se skvěle vydařilo. Nebylo ani vedro, bylo kolem 26 stupňů, takže ideální,“ rozplývala se.

Svatební cesta až po státnicích

Dostálová také přiblížila, jak dlouho před svatbou se dvojice znala. „Randili spolu předtím asi čtyři roky,“ řekla pro Prima Ženy europoslankyně.

Co se týká svatební cesty, ta zatím není prioritou. Denisa totiž ještě studuje. „Svatební cestu plánují, ale dcera je teď ve státnicovém ročníku. Byli nedávno na týden v Chorvatsku, ale určitě někam ještě vyrazí. Má státnicový ročník na veterině, takže si to nechají potom až ukončí veškerá studia,“ prozradila europoslankyně.

Podívejte se na rozhovor s Klárou Dostálovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.