Celebrity

13. května 2024 09:20

Eliška Reiglová

Monika Babišová se pochlubila maminkou. Zdědila po ní blond vlasy i dlouhé nohy

Přestože se Monika Babišová (49) rozešla se svým manželem a mohlo by se tak zdát, že prochází těžším obdobím života, vypadá to, že se jí daří skvěle. Dobrou náladu často prokazuje na sociálních sítích, a právě tam se u příležitosti Dne matek pochlubila svou maminkou. Ze snímku je evidentní, co po ní zdědila.

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš s manželkou Monikou v dubnu oznámili, že se po 30 společných letech rozcházejí. Prostřednictvím společných fotografií na sociálních sítích však také dokázali, že i přes rozchod spolu umí vycházet – vyšli si společně na hokejový zápas a také synovi uspořádali oslavu narozenin. Zlá krev tak mezi nimi zřejmě není.

Monika Babišová se po rozchodu s manželem přestěhovala do jiného domu v Průhonicích a na Instagramu začala být o něco aktivnější. K příležitosti Dne matek jí bylo popřáno dcerou Vivien, což sdílela v příběhu, ale také sama popřála své mamince. Zveřejnila fotografii, na níž s ní sedí na přídi jachty na moři.

„Šťastný Den matek. Miluji tě,“ napsala stále ještě manželka bývalého premiéra k fotografii v angličtině. Ze snímku je evidentní, že po mamince zdědila blond kadeře a také pěknou postavu. Navíc pokud bude stárnout s takovou grácií jako ona, je velice pravděpodobné, že bude i ve velmi vysokém věku vypadat skvěle.

Podívejte se, jak Babišovi oznámili rozchod:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.