Celebrity

18. srpna 2024 09:20

Josef Šťastna

Klára Dostálová provdala dceru. Veselka se konala nedaleko Brna

Europoslankyně Klára Dostálová (ANO) se pochlubila krásnými svatebními fotografiemi, na kterých stojí vedle okouzlující dcery Denisy. Veselka proběhla ve Slavkově u Brna. Na svatbu upozornil deník Blesk.

Europoslankyně Klára Dostálová může být pyšná a může si říct, že její milovaná dcera už je pod čepcem. Veselka se konala 13. července a Dostálová si pochvalovala, že se vydařilo hlavně počasí.

„Dovolte mi se s vámi podělit o nejkrásnější rodinnou událost letošního léta. Svatba mojí milované dcery Denisky,“ uvedla v sobotu v podvečer bývalá ministryně pro místní rozvoj a jedna z nejbližších a nejoddanějších spolupracovnic šéfa ANO Andreje Babiše.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na vládě mi nejvíc vadí její neustálé lhaní, tvrdí Dostálová

Knedlíčková polévka nechyběla

V rozhovoru pro Prima Ženy se Klára Dostálová rozpovídala o detailech z významného dne její dcery Denisy. „Hostů bylo kolem stovky,“ řekla hrdá politička. Veselku si europoslankyně nemohla vynachválit. „Byla to krásná svatba. Počasí se skvěle vydařilo. Nebylo ani vedro, bylo kolem 26 stupňů, takže ideální,“ rozplývala se.

Tradiční svatební oběd nebyl, občerstvení probíhalo formou bufetu. Knedlíčková polévka však samozřejmě nechyběla. „Měli jsme bufet. Společná byla jenom polívka, klasická s knedlíčky. Jinak si každý mohl nabrat, co chtěl. Byla tam třeba líčka,“ dodala Dostálová.

Gratulovaly kolegyně

„Krásná. Blahopřeji, Klári, novomanželům a přeji jim hodně štěstí,“ reagovala na rodinnou fotku na Instagramu Alena Schillerová. „Klári, blahopřeji a novomanželům přeji hodně štěstí a pochopení,“ přidala se Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO), která byla spolu s Dostálovou zvolena do Bruselu.

Podívejte se na rozhovor s Klárou Dostálovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.