Celebrity

17. srpna 2024 07:30

David Laštovka

Renč žije s o 22 let mladší herečkou a má dvě dcery. Na nemanželskou Natálii je pyšný

Režisér Filip Renč patří mezi charismatické muže, kteří na ženy působí jako magnet. 17. srpna slaví 59. narozeniny, ale zraje jako víno. Před sedmi lety se oženil s o dvaadvacet let mladší herečkou Marií Kružíkovou, s kterou má dceru Sofii Marii. Ta se narodila na Štědrý den. Kromě ní má ještě nemanželské dítě.

Režisér Filip Renč měl pro krásné ženy vždycky slabost. Jeho životem jich prošla spousta. A patřily mezi ně i slavné dámy. Jen namátkou Šárka Vaňková, Monika Absolonová, Kristina Kloubková či Pavlína Babůrková, dnes Kratochvílová. Kromě zmiňovaných žen byl spojován také se slovenskou herečkou Lucií Siposovou.

Čtěte také: Rebelové byli natočeni před více než 20 lety. Jak se změnili herci kultovního muzikálu?

Během života se několikrát zasnoubil, ale ze svatby vždycky nakonec sešlo. Všechno se změnilo až láskou k o dvaadvacet let mladší herečce Marii Kružíkové. V září roku 2017 ji dovedl k oltáři a přímo na Štědrý den téhož roku se jim narodila dcera Sofie Marie. Režisér v sobě po dlouhém hledání konečně našel vnitřní klid. Založení rodiny ho změnilo a stal se z něj milující otec a manžel.

Nemanželská dcera studuje práva

Marie Sofie není jeho jediným potomkem. Kromě ní má dnes už dvaadvacetiletou dceru Natálii. Ta se mu narodila z nevinného románku se servírkou jednoho lyžařského střediska ve Špindlerově Mlýně, kde trávil zimní dovolenou. Dlouho ji tajil a požadoval testy otcovství. Dnes je na ni velmi pyšný.

Natálie po slavném otci zdědila umělecký talent a vypadalo to, že se vydá na hereckou dráhu. Nakonec si ale zvolila jinou cestu. Momentálně studuje práva v Olomouci. „Musím říct, že na rozdíl ode mě má pamatováka. Je strašně šikovná a chytrá,“ prozradil režisér pro web Prima Ženy. Jak dále uvedl, s Natálkou krásně vychází i jeho manželka a dcera Sofie Marie. Ta letos oslaví sedmé narozeniny, chodí do tanečního a pěveckého kroužku a dokonce i na judo.

Filip Renč režíroval také cyklus hororových povídek Ďáblovo rogalo, který můžete sledovat na prima+. Podívejte se na upoutávku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 9. 2024

Rychlé tempo dne je přesně to, co potřebujete, abyste nastartovali svůj mozek a rozhýbali ho správným směrem, Berane. Převezměte kontrolu nad vnitřním ohněm a udržujte ho silný po celý den. Zjistíte, že vaše myšlenky mají osobnější rozměr, a dokážete racionálněji uvažovat o svých emocích. Vaše srdce a hlava dobře spolupracují.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.