Celebrity

18. října 2023 13:25

David Laštovka

Petr Vondráček je zamilovaný po uši. Šárku Vaňkovou už seznámil s dospívající dcerou

Petr Vondráček v 7 pádech Honzy Dědka

Herec a hudebník Petr Vondráček, který patří mezi nejkrásnější muže českého showbyznysu, znovu září štěstím. Po nevydařeném vztahu s partnerkou Bárou, s níž má dceru Annu, se dal dohromady se zpěvačkou Šárkou Vaňkovou. Jak jim to ve vztahu klape a jak ji přijali jeho nejbližší?

První velkou láskou Petra Vondráčka byla o sedm let mladší Bára Janatková. Přestože se jim v říjnu roku 2009 narodila dcera Anna, jejich vztah skončil rozchodem. „Po přátelské dohodě jsme usoudili, že už spolu nebudeme žít,“ oznámil tehdy herec a hudebník deníku Blesk. Následně nějaký čas randil s tanečnicí Adélou Hájkovou, ale i jejich cesty se nakonec rozešly.

Z milenců životní partneři

Letos vyšlo najevo, že Petr tvoří pár s o dvanáct let mladší zpěvačkou Šárkou Vaňkovou, která v minulosti chodila například se zpěvákem Danielem Hůlkou nebo režisérem Filipem Renčem. Osobně se znali skoro dvacet let, ale byli jen přátelé. Pomyslná jiskra mezi nimi přeskočila při práci na divadelní hře Presidenti ve Strašnickém divadle, v němž Petr hraje premiéra, Šárka političku, která je zároveň jeho milenka. „Tak jsme si řekli, že to nacvičíme doma,“ okomentoval to pro Prima Ženy s úsměvem Petr Vondráček.

Jak dopadlo seznámení hercovy dcery se Šárkou?

Zatím jim to ve vztahu maximálně klape. Jen to nechtějí zakřiknout. „Nemám potřebu to křičet do světa, pro mne je důležité, že si naši lásku užíváme v soukromí. Přestože bydlíme spolu zatím tak na půl, vídáme se často. Já mám pořád ještě svůj byt u Pardubic, ale shoda náhod a práce mě vede víc do Prahy. S Petrem je legrace, sportujeme spolu, pracujeme spolu, poznáváme svoje rodiny,“ přiblížila Šárka Vaňková pro MF DNES.

Vondráček Šárku seznámil i se svojí dnes už čtrnáctiletou dcerou Aničkou. Potěšilo ho, že si spolu sedly a velmi si spolu rozumí. Vaňková dokonce přiznala, že když ji nějaký čas nevidí, už se jí po ní stýská a Anička to má podobně.

ČTĚTE TAKÉ: Děti jsou pro Šárku Vaňkovou citlivé téma. Proti přírodě asi nepůjdu, říká

Petra Vondráčka nyní můžeme vidět v nové české romantické komedii Nikdy neříkej nikdy. A to na platformě prima+. Kromě něj si ve filmu zahrála také například Tereza Kostková, Ondřej Sokol, Pavla Tomicová, Hana Holišová nebo Lenka Krobotová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.