Celebrity

9. října 2023 13:30

Eliška Reiglová

Děti jsou pro Šárku Vaňkovou citlivé téma. Proti přírodě asi nepůjdu, říká

Zpěvačka Šárka Vaňková (35) a moderátor Petr Vondráček (47) už nějakou dobu tvoří pár. Pro muzikálovou hvězdu to znamená nejen to příjemné, co vztah přináší, ale také nutnost odpovídat na otázky na tělo. Například téma vlastního potomstva je pro ni citlivé a ke konkrétním plánům se nechce vyjadřovat.

Zpěvačka Šárka Vaňková si dosud prošla řadou turbulentních i klidnějších vztahů. Byla partnerkou mimo jiné i zpěváka Daniela Hůlky či režiséra Filipa Renče. Pak se na nějakou dobu stáhla z očí veřejnosti a dala si pauzu i od zpěvu. Před nějakým časem se pak na scénu vrátila a je možné ji vídat na mnoha společenských akcích.

V poslední době je téměř pravidlem, že pokud na akci potkáte Šárku Vaňkovou, nedaleko bude i Petr Vondráček. Ještě na jaře působili pouze přátelsky, na soustředění finalistů Anděl mezi zdravotníky ale pravou povahu jejich vztahu prozradily letmé dotyky a držení se za ruce. Nyní je jejich vztah už několik měsíců oficiální a zpěvačce slova nestačí na to, aby popsala, jakým je moderátor partnerem.

Čtěte také: Role milenců v praxi i dvojka vína. Vondráček prozradil detaily o začátku vztahu s Vaňkovou

„Ojedinělý. Ve všech směrech. Jako kamarád, parťák, kolega, otec, syn… To nejde popsat. Neumím být víc sdílná, omlouvám se, ale každá žena ví, jaké to je, když je toho tolik, že to nejde ani říct. To se pouze cítí,“ řekla v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

Děti jako citlivé téma

Zatímco Šárka Vaňková je bezdětná, její partner má čtrnáctiletou dceru Annu. Zpěvačka respektuje její soukromí a příliš o ní proto mluvit nechce. „Můžu vám říct, že ji mám moc ráda, že je skvělá a že je to jedna z mála slečen, které se v dnešní době a v citlivém věku umí chovat, že má úžasné rodinné zázemí, koníčky, že je nadaná a chytrá a že je to prostě zlato,“ pěla chválu.

Petr Vondráček je zastáncem toho, že věci soukromého charakteru mají zůstat doma. Proto jen on a jeho přítelkyně přesně ví, kdy se dali dohromady. Stejně tak konverzace závažnějšího charakteru, pokud probíhají, zůstávají za zavřenými dveřmi. Obecně se Šárka na téma vlastního potomstva chce vyjadřovat jen minimálně.

„V mém věku už na toto téma nebudu odpovídat. Je mi 36 a každá čtenářka asi ví, kdy zhruba biologické hodiny tikají. Čím jsem starší, tím je to citlivější, proti přírodě ale asi nikdy nepůjdu. Já říkám, že vše je tak, jak má být, a tak to i beru. Co přinese čas, to je ve hvězdách,“ dodala.

Petr Vondráček promluvil o sexismu:

Sdílejte článek
Štítky příroda dítě těhotenství vztah Petr Vondráček děti otěhotnění potomstvo Šárka Vaňková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.