Celebrity

27. června 2023 08:59

Eliška Reiglová

Šárka Vaňková a Petr Vondráček tvoří pár. Jiskra přeskočila po 20 letech známosti

Dosud se ve společnosti bok po boku objevili několikrát, vždy to ale vypadalo, že pouze jako přátelé. Nyní zpěvačka Šárka Vaňková (35) a moderátor Petr Vondráček (47) přiznali, že tvoří pár. Prozradily je především letmé dotyky, po kterých už jim nezbývalo než kápnout božskou.

Zpěvačka Šárka Vaňková si dosud prošla řadou turbulentních i klidnějších vztahů. Byla partnerkou mimo jiné i zpěváka Daniela Hůlky či režiséra Filipa Renče. Pak se na nějakou dobu stáhla z očí veřejnosti a dala si pauzu i od zpěvu. Před nějakým časem se pak na scénu vrátila a je možné ji vídat na mnoha společenských akcích.

V poslední době je téměř pravidlem, že pokud na akci potkáte Šárku Vaňkovou, nedaleko bude i Petr Vondráček. Oblíbený moderátor a zpěvačka ještě donedávna působili pouze přátelsky, na soustředění finalistů Anděl mezi zdravotníky ale pravou povahu jejich vztahu prozradily letmé dotyky a držení se za ruce.

Přiznání vztahu

„Přijeli jsme spolu, trávíme hodně času společně, do jaké škatulky to zařadit nevím, ale máme se rádi. Hodně rádi. Nebo tak to pojmenuj?” řekl Petr Vondráček deníku Blesk. Odpověď jeho partnerky ho trochu vyvedla z míry. „No já tě miluju,“ přiznala bez okolků zamilovaná Vaňková. Pak už nezbývalo než říct celou pravdu.

„Vždycky jsem byl zastáncem toho, že věci soukromého charakteru mají zůstat doma, ale nicméně ano, jsme spolu partnersky,“ dodal Vondráček, který v květnu 2018 potvrdil rozchod s dlouhodobou partnerkou Bárou Janatkovou a vůbec poprvé od té doby je spojován s někým jiným.

Přeskočila jiskra

Šárka Vaňková se proslavila ještě jako teenagerka a od té doby si budovala pěveckou kariéru například i v muzikálech. Už tou dobou se s Petrem Vondráčkem čas od času někde potkala, zdá se ale, že ke vzájemné přitažlivosti museli oba jednoduše dozrát. Nyní tvoří pár už čtvrt roku.

„Známe se 20 let, jednou za dva roky jsme se někde potkali a to bylo všechno. Ale pak to najednou zajiskřilo. Kdyby mi předtím někdo řekl, že se budu s Šárkou Vaňkovou nějak sbližovat, tak bych mu řekl, že se zbláznil,“ zasmál se šťastný moderátor.

Vzbudí nový vztah Petra Vondráčka a Šárky Vaňkové stejný poprask, jako tehdy Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem?

Sdílejte článek
Štítky láska partnerství vztah Petr Vondráček Šárka Vaňková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.