Celebrity

15. července 2023 05:30

Tomáš Durčák

Celebrity o sexuální orientaci a pohlavích: Vondráčkové došla slova, Vondráček má jasno

Celebrity řekly svůj názor na různé druhy sexuální orientace

Téma sexuální orientace dnes díky hnutí LGBT rezonuje celou společností a dostává se mimo jiné i ve formě pohádek k těm nejmladším lidem. Je láska vždy láska bez ohledu na pohlaví? Na tuto otázku v pořadu Showtime odpovědělo hned několik celebrit a jejich reakce byly překvapivé.

„Samozřejmě, pokud je to láska, tak proč bych nebyla tolerantní,“ řekla pro Showtime herečka Jitka Sedláčková (62), která přeje všem druhům lásky bez rozdílu. Souhlasí s ní i kolegyně Jana Švandová (76), které to sice normální nepřijde, ale respektuje právo a svobodu každého se rozhodnout dle svého: „Je to holt dnešní, moderní doba a člověk by měl být tolerantní, protože jde o svobodnou volbu každého.“ Stejný názor vyjádřily třeba také Kaira Hrachovcová (48) nebo Adéla Elbel (41). „Já myslím, že je to dobře, ať je každý, kým chce,“ dodala Elbel na téma výběru pohlaví.

Ne všichni slavní však automaticky odvětili, že samozřejmě tolerují jakoukoli lásku. Například zpěvačku Lucii Vondráčkovou (43) dotaz očividně zarazil a zprvu na něj zareagovala zaraženým mlčením. „Ehm, jak kdy,“ řekla nakonec s lehce nervózním úsměvem bývalá manželka hokejisty Tomáše Plekance (40), která nyní randí se zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou (24).

Dalším, kdo si neodpustil odmítavou reakci, byl Petr Vondráček (47). „Ne, ke všem určitě ne. Já mám nejradši tu lásku z pohádek, to znamená nějaký Honza a princezna. To mi přijde úplně nejlepší,“ naznačil herec a hudebník, že preferuje tradiční pohled na lásku a zamilovanost. Ani nespočet různých pohlaví se mu příliš nezamlouvá. „Podle mě je to přes čáru. Myslím si, že záchody nám odjakživa stačily pro dvě pohlaví. Údajně se už někde na školách zavádí třetí záchod… nevím, co si o tom mám myslet, jsem z toho popravdě rozpačitý,“ dodal Vondráček.

Další reakce slavných na sexuální orientace, výběr pohlaví nebo názor na to, jak by měl vypadat ideální partner, na váš čekají ve videu výše z premiéry filmu Můžem i s mužem. Na premiéře mimochodem nechyběla ani vdova po Mekym Žbirkovi Kateřina (56), která dorazila po boku mladšího kolegy z jeho kapely.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.