Celebrity

8. března 2023 11:15

David Laštovka

Lucie Vondráčková udělala s partnerem další krok. Do vztahu jim vstoupila Dita

Lucie Vondráčková o nové lásce

Vypadá to, že zpěvačku a herečku Lucii Vondráčkovou, která slaví 43. narozeniny, opět zasáhl Amorův šíp. Jejím současným partnerem je MMA zápasník Zdeněk „Gameover“ Polívka, kterému je pouhých 24 let. Není to zdaleka poprvé, co Lucie randí s výrazně mladším mužem. Zatím jí však tyto vztahy štěstí nepřinesly.

Jak se Lucie Vondráčková se Zdeňkem Polívkou seznámili, nechce ani jeden z nich prozradit. „To bych si nechal jen pro nás dva. Můžu říct, že jsme se tak jako zkontaktovali,“ popsal sportovec v rozhovoru pro ÓČKO. Zatím spolu pod jednou střechou nežijí, ale je jim spolu dobře a velmi si rozumějí. „Jsem u ní velmi často. Na tom vztahu je mimo jiné hezké, že si nemusíme nic říkat. Ono to vždycky všechno tak nějak vyplyne samo,“ dodal Polívka.

Společně už si dokonce pořídili i pejska. „Je to fenka Dita, kříženec huskyho a vlčáka. Lucka ji zachránila. Chodíme na dlouhé procházky, i když... Lucka jde třeba i na dvě hodiny, což já vždycky úplně nedávám,“ poznamenal s úsměvem Polívka, který také nedávno prozradil, co na své partnerce nejvíc obdivuje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lucie Vondráčková vyvedla přítele. Zdeněk Polívka řekl, co na ní obdivuje nejvíc

Proč se rozešli s Tomášem Vernerem?

Vondráčková v minulosti randila s řadou slavných zpěváků, herců i sportovců. Většina z nich byla o mnoho let mladší. Patřil mezi ně i krasobruslař, mistr Evropy z roku 2008 Tomáš Verner, který se narodil o šest let později než Lucie. Tvořili krásný, úspěšný pár, kterému leckdo fandil. Jak se ale ukázalo, kvůli Tomášově sportovní kariéře to byl vztah spíše na dálku. Nakonec se jejich cesty rozešly.

Byla to Lucie, která dala Tomášovi sbohem. „Já to Lucce nezazpívám, rozhodla se správně. Chtěla udělat ve vztahu další krok, vdát se a mít děti. Já v tomhle stadiu nebyl,“ přiznal po letech Verner pro Sport Magazín. Na to, že byla nějaký čas jeho partnerkou, je ovšem prý hrdý.

O dva roky byl mladší i Lucčin první manžel, hokejista Tomáše Plekanec, s kterým má dva syny: Matyáše a Adama.

Po rozvodu byla Vondráčková vídána po boku fešného parkouristy Tomáše Zonygy, který byl o 13 let mladší, nebo s o deset let mladším hokejovým brankářem Markem Peksou. Vztah ani s jedním zmiňovaným ovšem nikdy oficiálně nepotvrdila. Bude Zdeněk Polívka konečně tím pravým?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.