Tomáš Verner se raduje. S manželkou Tammy mají druhého syna. Dostal vznešené jméno

Show Jana Krause (33) - Poroučí manželka Vernerovi?

Bývalý krasobruslař Tomáš Verner je dvojnásobným tátou. Manželka Tammy porodila chlapečka, který dostal vznešené jméno Timothy, zkráceně Tim. Doma už mají ročního syna Tomáška.

Verner oznámil radostnou novinku na svém Instagramu a své manželce Tammy, která je Američanka s thajskými kořeny, poděkoval. „Náš malý uzlíček radosti. Moje úžasná žena Tammy přivedla na svět našeho druhého syna Tima (Timothy) Vernera. Jsem neskonale vděčný za náš druhý zázrak lásky,“ napsal.

Bývalý krasobruslař má doma malého Tomáška, který se narodil v září 2020. „Je to nejvíc pohodové dítě, ale hlavně díky mojí skvělé ženě,“ pochvaloval si rodinnou pohodu mistr Evropy z roku 2008 v pořadu Showtime.

Druhé miminko a sourozence pro Toma si moc přáli. „Nejsme úplně nejmladší rodičové, tak jsme plánovali a chtěli jsme, aby měl Tomík sourozence. Hlavně aby se zaměstnali navzájem a maminka a tatínek mohli spát,“ doplnil s úsměvem šťastný tatínek Tomáš.

Verner si prý přál holčičku, tu mu ale jeho žena rozmluvila. „Já jsem chtěl hodně holčičku, ale potom mi to Tammy rozmluvila. Vzpomněla si na to, jaká byla ona holčička, že tam byla divoká léta, tak mi řekla, abych si radši přál dalšího chlapečka,“ vysvětlil bývalý krasobruslař v pořadu Showtime.

Mužské křestní jméno Timothy je řeckého původu. Vychází z řeckého jména Timotheos s významem ctít Boha, v Boží cti nebo poctěn Bohem. Vzniklo složením slov timan (oslavovat) a theos (Bůh). Počeštěná forma jména je Timotej. Verner napsal, že mu budou říkat zkráceně Tim.

Jméno Timothy má 113 lidí v České republice. Věkový průměr je podle webu Kdejsme.cz 9 let.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.