Celebrity

3. října 2023 13:15

Vanesa Havlíková

Gentleman Petr Vondráček o sexismu: Když dnes pustíte ženu do dveří, může se urazit

Petr Vondráček v 7 pádech Honzy Dědka

Na začátku léta Petr Vondráček (47) a zpěvačka Šárka Vaňková (35) přiznali, že tvoří pár. Ještě donedávna přitom působili pouze přátelsky, jiskra však přeskočila a nyní se od sebe takřka nehnou. V talkshow Honzy Dědka moderátor a klavírista prozradil, jak jeho partnerka vychází s jeho čtrnáctiletou dcerou Aničkou a proč odmítl natočit milostnou scénu ve filmu, v němž získal hlavní roli.

O své nechuti k intimitám před kamerou se Petr Vondráček rozpovídal poměrně ochotně. „Nechtěl jsem to dělat. To je ta pravá frajeřina. Nechtít. Řekl jsem: ‚Ne, děkuji, raději knihu.‘ Takhle… Měla tam být milostná scéna na mlátičce na obilí a ta herečka z toho byla tak nervózní, že jsem řekl, že režisérovi vysvětlím, že nemusí být nahatá. Vysvětlil jsem Vlastíkovi Peškovi, že ji chci v podprsence, že mě to víc vzrušuje a bude se mi to líp hrát,“ přiznal otevřeně.

Kromě Petra Vondráčka přijal do talkshow pozvání také Čestmír Strakatý s partnerkou.

„On říkal, že se na to všichni těšili. Ale ona mi poděkovala. Měla z toho obrovské nervy. Myslím si, že nahota ve filmu není nutná, pokud se nejedná o super kvalitní hluboký film,“ prohlásil Petr Vondráček, který platí za velkého gentlemana.

Petr Vondráček má velkou úctu k ženám

Jeho slušné vychování mu ale poslední dobou způsobuje problémy. „Dneska když ženu pustíš do dveří, se to může brát jako sexismus. Může se urazit, ona je přece rovnoprávná s mužem. Díky ségře a mámě mám obrovskou úctu k ženám a vždycky budu mít. Když jdeme s partnerkou ze schodů, jdu první, a když jde nahoru, jde přede mnou, a ne proto, abych se jí koukal na zadek,“ tvrdil mimo jiné nadaný klavírista.

Čtěte také: Šárka Vaňková a Petr Vondráček tvoří pár. Jiskra přeskočila po 20 letech známosti

S přítelkyní Šárkou Vaňkovou jim to prý klape. Jak zpěvačka vychází s jeho dcerou v pubertálním věku? „Šárka si s mojí dcerou Aničkou rozumí. Aničce je čtrnáct, Šárce trošku víc. Dcera zatím dbá tatínkovských rad,“ pochvaloval si Vondráček v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Podívejte se, jak to sluší Petru Vondráčkovi s partnerkou Šárkou Vaňkovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.