Celebrity

3. října 2023 13:15

Vanesa Havlíková

Gentleman Petr Vondráček o sexismu: Když dnes pustíte ženu do dveří, může se urazit

Petr Vondráček v 7 pádech Honzy Dědka

Na začátku léta Petr Vondráček (47) a zpěvačka Šárka Vaňková (35) přiznali, že tvoří pár. Ještě donedávna přitom působili pouze přátelsky, jiskra však přeskočila a nyní se od sebe takřka nehnou. V talkshow Honzy Dědka moderátor a klavírista prozradil, jak jeho partnerka vychází s jeho čtrnáctiletou dcerou Aničkou a proč odmítl natočit milostnou scénu ve filmu, v němž získal hlavní roli.

O své nechuti k intimitám před kamerou se Petr Vondráček rozpovídal poměrně ochotně. „Nechtěl jsem to dělat. To je ta pravá frajeřina. Nechtít. Řekl jsem: ‚Ne, děkuji, raději knihu.‘ Takhle… Měla tam být milostná scéna na mlátičce na obilí a ta herečka z toho byla tak nervózní, že jsem řekl, že režisérovi vysvětlím, že nemusí být nahatá. Vysvětlil jsem Vlastíkovi Peškovi, že ji chci v podprsence, že mě to víc vzrušuje a bude se mi to líp hrát,“ přiznal otevřeně.

Kromě Petra Vondráčka přijal do talkshow pozvání také Čestmír Strakatý s partnerkou.

„On říkal, že se na to všichni těšili. Ale ona mi poděkovala. Měla z toho obrovské nervy. Myslím si, že nahota ve filmu není nutná, pokud se nejedná o super kvalitní hluboký film,“ prohlásil Petr Vondráček, který platí za velkého gentlemana.

Petr Vondráček má velkou úctu k ženám

Jeho slušné vychování mu ale poslední dobou způsobuje problémy. „Dneska když ženu pustíš do dveří, se to může brát jako sexismus. Může se urazit, ona je přece rovnoprávná s mužem. Díky ségře a mámě mám obrovskou úctu k ženám a vždycky budu mít. Když jdeme s partnerkou ze schodů, jdu první, a když jde nahoru, jde přede mnou, a ne proto, abych se jí koukal na zadek,“ tvrdil mimo jiné nadaný klavírista.

Čtěte také: Šárka Vaňková a Petr Vondráček tvoří pár. Jiskra přeskočila po 20 letech známosti

S přítelkyní Šárkou Vaňkovou jim to prý klape. Jak zpěvačka vychází s jeho dcerou v pubertálním věku? „Šárka si s mojí dcerou Aničkou rozumí. Aničce je čtrnáct, Šárce trošku víc. Dcera zatím dbá tatínkovských rad,“ pochvaloval si Vondráček v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Podívejte se, jak to sluší Petru Vondráčkovi s partnerkou Šárkou Vaňkovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.