Celebrity

16. října 2023 08:11

Eliška Reiglová

Petr Vondráček se dítěti s Šárkou Vaňkovou nebrání. Nechává to v rukou božích

Zpěvačka Šárka Vaňková (35) a moderátor Petr Vondráček (47) už nějakou dobu tvoří pár. Přednedávnem se k sobě nastěhovali a oba jen září štěstím. Přestože se znají už 20 let, jako partneři si k sobě cestu našli teprve před několika měsíci a jsou spokojení. Bude na pořadu dne i společný potomek?

Šárka Vaňková si dosud prošla řadou turbulentních i klidnějších vztahů. Byla mimo jiné partnerkou mimo zpěváka Daniela Hůlky či režiséra Filipa Renče. Poté se na nějakou dobu stáhla z očí veřejnosti a dala si pauzu i od vystupování. Před časem se na scénu vrátila a je možné ji vídat na mnoha společenských akcích.

Čtěte také: Šárka Vaňková a Petr Vondráček tvoří pár. Jiskra přeskočila po 20 letech známosti

Pokud nyní ve společnosti potkáte Šárku Vaňkovou, nedaleko bude nejspíš i Petr Vondráček, s nímž už několik měsíců tvoří pár a nějakou dobu spolu také spokojeně žijí v jedné domácnosti. Zatímco zpěvačka je bezdětná, její partner má čtrnáctiletou dceru Annu. S tou si naštěstí přítelkyně jejího otce skvěle rozumí, byť sama ještě děti nemá.

„O Aničku se ráda postarám, cítím za ni zodpovědnost, když jsem jí nablízku, nechci si ale hrát na něco, co nejsem. Určitě si na Aničce nechci nic kompenzovat, pro mě je důležité, aby se se mnou cítila fajn,“ řekla Šárka Vaňková v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Nečekaný vztah a vize budoucnosti

Vzhledem k dlouholeté přátelské známosti Petr ani Šárka neočekávali, že by se jednoho dne mohli dát dohromady. Přece jen mezi nimi v minulosti jiskra nepřeskočila. Ukázalo se ale, že jeden ke druhému museli takzvaně dozrát. Nyní jsou, ač o soukromí nemluví často, spokojení a nevyhýbají se ani tématu společné budoucnosti.

Čtěte také: Celebrity prozradily, proč nemají děti. Děláme světu laskavost, dodala slavná herečka

„My jsme spolu zpívali ještě s našimi kamarády v Lucerna baru v roce 2005 vzpomínku na Franka Sinatru. Byli jsme spolu v několika pořadech, ale nikdy nás nenapadlo, že bychom mohli skončit spolu – no a vidíte to. Člověk míní, ale osud to zařídí jinak,“ řekl webu eXtra.cz Vondráček s tím, že případné společné dítě prý nechává v rukou božích.

Petr Vondráček promluvil o sexismu:

Sdílejte článek
Štítky dítě láska budoucnost vztah dcera Petr Vondráček děti Šárka Vaňková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.