Ondřej Slanina sezval přátele a připravil jim překvapení. Z oslavy narozenin se vyklubala svatba

Šéfkuchař Ondřej Slanina se na sociální síti pochlubil radostnou novinou: oženil se se svou životní láskou, stylistkou Veronikou Saic. Na svatbu dorazila řada známých tváří včetně Martiny Pártlové.

„Děkujeme všem, kteří si s námi přišli užít náš den. Byli jste úžasní. Moc si toho vážíme,“ napsal Ondřej Slanina v příspěvku na sociální síti Instagram a přiložil několik fotografií z obřadu.

Veselka se konala v rezidenci Chateau St. Havel v pražské části Krč, kde je Slanina šéfkuchařem. Nevěsta a stylistka Veronika Saic měla krásné bílé šaty a vzorovanou vlečku dlouhou až na zem.

Mezi pozvanými hosty nechyběli například český pekař Josef Maršálek či zpěvačka Martina Pártlová, přičemž oba z nich se na sociálních sítích podělili o záběry ze svatby. „Člověk jde na narozky a ona je z toho svatba. Tak hodně štěstí, drobotino,“ připsal ke svému příspěvku Maršálek. Podobných reakcí bylo na sociálních sítích více, a tak je pravděpodobné, že si dvojice pro hosty připravila pořádné překvapení. Slanina totiž v pátek oslavil 40. narozeniny.

„Gratulace,“ okomentovala fotky novomanželů zpěvačka Klára Kolomazníková. Radost z uzavřeného sňatku mají také Ondřejovi fanoušci. „Moc gratuluji, buďte spolu navždy šťastní,“ napsala obdivovatelka známého šéfkuchaře, který se proslavil v kulinářském pořadu Kluci v akci.

Pavel Callta děti ani svatbu zatím neplánuje. Namísto toho si pořídil statek na Šumavě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.