Pavel Callta děti ani svatbu zatím neplánuje. Namísto toho si pořídil statek na Šumavě

Pavel Callta - statek

Zpěvák a skladatel Pavel Callta (35) momentálně neví, kam dřív. Nejenže stíhá koncertovat a skládat písničky, ale kromě toho si v klidné vesničce uprostřed přírody v podhůří Šumavy pořídil statek. Rekonstrukce mu zabrala čtvrt roku a hodlá ho využívat zejména k pořádání společenských událostí a svateb. On sám však zatím svatbu ani děti neplánuje.

Statek Napořád se nachází v malé a tiché vesničce Marčovice uprostřed přírody. Nabízí ubytování celkem v devíti apartmánech a jeho vznik sahá až do roku 1869. Zpěvák se rozhodl nemovitost zrekonstruovat a využít ji k zejména k pořádání svateb a společenských událostí.

Čtěte také: Pavel Callta prý na soukromé koncerty holky nebalí. Prozradil, jaké ženy ho přitahují

Větší nemovitost byla vždy jeho snem

Jak sám zpěvák přiznal, vlastnit nějakou větší nemovitost byl vždy jeho sen. „Přiznám se, že o tomhle nápadu jsem snil už delší dobu. Když jsem zrekonstruoval společně s kamarádem dva rodinné domy, řekl jsem si, že by mě lákalo něco většího a dlouhodobějšího.“

„Dlouho jsem si přál pořídit si statek a pořádat tam krásné události, jako jsou například svatby, a časem třeba i koncerty a další společenské události. Navíc miluju Jižní Čechy a Šumavu, tak jsem neváhal,“ objasnil s tím, že rekonstrukce mu zabrala více než tři měsíce. Zpěvák spojil síly s kamarádem stavařem, se kterým spolupracuje již několik let. Dále využil služeb zahradních architektů, elektrikářů, truhlářů či malířů.

Nová láska na obzoru?

Bude ale zpěvák i nadále stíhat hudbu a koncerty? „Udělám pro to maximum, protože koncerty a psaní songů je pořád něco, co mě naplňuje, tak věřím, že najdu mezi hudbou a statkem balanc,“ uvedl Callta s tím, že koncertní sezona již začala a že už se na hraní a všechny fanoušky moc těší.

A jak se mu vše daří skloubit navíc i s osobním životem, má nějakou novou lásku? „Momentálně jsem spokojený, mám mraky práce, s někým se poznávám, ale děti ani svatbu zatím neplánuji. Pokud jednou ano, určitě to bude na našem Statku Napořád a snad to bude napořád,“ prozradil s úsměvem na tváři.

Podívejte se na 30+ otázek s Pavlem Calltou:

Sdílejte článek
Štítky Šumava rodina hudba vztah koncert svatba Jihočeský kraj děti nemovitost statek Pavel Callta umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika Marčovice

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.