Celebrity

14. července 2023 14:45

Kisa Císařová

Pavel Callta prý na soukromé koncerty holky nebalí. Prozradil, jaké ženy ho přitahují

30+ Otázek Pavel Callta

Velký hudební talent ale i milý úsměv a sportem zpevněné tělo. Tak se dá popsat Pavel Callta (34). A díky tomu ho také jeho fanoušci, a především fanynky, obdivují a oceňují nejen jeho texty a melodie. Mají ale případné zájemkyně šanci?

Večery, obzvlášť ty letní, jsou pro Pavla Calltu většinou ve znamení koncertování a vystupování na festivalech. Když má ale muzikant přece jen volno, rád si v klidu sedne doma na gauč k televizi a pustí si něco na odreagování. „Když mám čas a mám na to náladu, pustím si seriál Simpsonovi,“ prozradil na sebe Pavel Callta v pořadu 30+ Otázek. Dělá pak sympatickému muzikantovi při sledování legendárního seriálu, který už nějakou dobu vysílá stanice Prima COOL, společnost nějaká slečna? „Poslední dobou na to není moc času,“ odpověděl zpěvák tak trochu záhadně a vyhýbavě na zvídavý dotaz, který mezi osmatřiceti položenými rovněž zazněl.

Co ale Pavel nemá problém prozradit, jsou jeho nároky, které má na svou vysněnou drahou polovičku. „Měl by být milá, krásná a inteligentní. Měla by mě mít ráda takového, jaký jsem. A měla by taky mít nějaké své sny a vize,“ vyjmenoval autor hitu Skvělej den, který zároveň velmi jasně ví, zda preferuje a rád by se po svém boku pochlubil brunetkou či blondýnkou. „Brunetkou,“ má jasno Pavel Callta. Trochu překvapivou odpovědí pak ze zpěvákových úst byla ta, kdy se moderátorce pořadu Kise Císařové dušoval, že ženy a dívky nikdy nebalil ani nebalí na soukromé koncerty na kytaru. Myslel to vážně, nebo žertoval? Podívejte se na video rozhovor a pokuste se vyčíst z muzikantova výrazu sami.

Přečtěte si také: Petr Kotvald zaměstnal celou rodinu. Manželka v jeho kapele tancuje, dcera zpívá

Tak či tak na závěr pořadu Pavel Callta kytaru na požádání moderátorky přece jen vzal do ruky a jeden takový soukromý koncert pro diváky pořadu 30+ Otázek vystřihl. Co zahrál a jak mu to šlo? A kde nyní zpěvák bydlí?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.