Zlatí medailisté Siniaková s Macháčem o bývalém vztahu: Nedostatek společného času

Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč o vztahu – Máme rádi Česko

Ještě předtím, než odletěli na olympiádu do Paříže vybojovat společnými silami pro Česko zlatou medaili z tenisové smíšené čtyřhry, stáli proti sobě Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč v televizní soutěži Máme rádi Česko. Během natáčení někdejší partneři promluvili o vztahu i o olympiádě, na kterou se v tom čase připravovali.

Tenistka Kateřina Siniaková a její tehdejší partner, tenista Tomáš Macháč, mistři světa v plážovém volejbalu David Schweiner a Ondřej Perušič, několikanásobný mistr světa v kanoistice Martin Fuksa a lukostřelkyně Marie Horáčková – to je sestava soutěžních týmů pátečního dílu soutěže Máme rádi Česko, který televize Prima zařadila do vysílání jako poctu sportovcům na právě probíhající olympiádě v Paříži. Zvláště pak zlatým tenisovým medailistům Kateřině Siniakové a Tomášovi Macháčovi.

Podpora v životě i na kurtu

Ti přišli do pořadu jako pár a během natáčení nic nenasvědčovalo tomu, že za pár měsíců oznámí rozpad svého vztahu. Podporovali se nejen v pořadu, ale dle vlastních slov i v životě a v tenise. Moderátor Libor Bouček zjišťoval, jak funguje vztah dvou vrcholových sportovců, kteří se během roku nejspíš moc nevidí.

„Myslím, že nám to klape velice dobře, takže za mě skvělý,“ odpovídal ještě v prosinci Tomáš Macháč. „Asi nejlepší jsou ty grandslamy, ne?“ ptal se Libor Bouček na to, kde jsou šance na společné trávení času. „No to záleží na mně, jestli se tam propracuju. Katka tam je furt, ta to tam otevírá a zavírá,“ netajil se obdivem ke své partnerce Tomáš Macháč.

Čtěte také: Prima na podzim: Zrádci, ZOO i druhé řady seriálů Duch a Dvojka na zabití

Delší volno nebylo možné

Kateřina s úsměvem poslouchala Tomášovy odpovědi. „No a když skončíš ve třetím, druhém nebo prvním kole, zůstáváš tam?“ vyzvídal Libor Bouček. „Trenér mě většinou tlačí hned domů, abych zase šel do práce, ale já se většinou pokouším tam zůstávat,“ přiznal Macháč a Siniaková přitakala na souhlas.

Jaké ambice měla před olympiádou lukostřelkyně Marie Horáčková a jakou roli hrají v plážovém volejbalu manželky volejbalistů? Sledujte Máme rádi Česko v pátek 9. srpna ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.