Celebrity

20. června 2024 12:05

Eliška Reiglová

Kuchař Emanuele Ridi se podruhé oženil. Krásnou Saru si vzal na pláži v rodné Itálii

Hvězdný kuchař Emanuele Ridi (50) se podruhé oženil. Půvabnou Saru, která je nejen jeho partnerkou, ale také PR manažerkou, za účelem svatby vyvezl na ostrov Elba, kde se narodil. Romantický obřad se odehrál přímo na pláži.

Populární italský kuchař a restauratér Emanuele Ridi, kterého proslavil zábavný pořad o vaření S Italem v kuchyni, se podruhé oženil. Radostnou novinkou se pochlubil na sociálních sítích, kam spolu s novopečenou manželkou umístil nádherné fotografie z výjimečné události, která se uskutečnila 2. června.

Ridi žije v České republice dlouhodobě a v minulosti přiznal, že jedním z důvodů, proč se rozhodl zůstat, byly i zdejší krásné ženy. Je proto možná trochu paradox, že si nakonec vzal Slovenku. Krásná Sara Ridi, dříve Pichl, se svému muži stará o PR.

Čtěte také: Italská čočka podle Emanuela Ridiho. Jednoduchá, přitom vynikající

„Příchod do Česka byl tvrdý. Jazyk není jednoduchý. Táta mě vzal, hodil mě do vody – a uč se. Říkali mi Itale, cikáne. Malinko si nás pletli. Ale dneska je to nádherné místo, skoro všechno funguje, krásné ženské, neriskuješ bezpečnost. Teď tady funguje víc věcí než v Itálii. Kromě počasí,“ řekl kuchař v 7 pádech Honzy Dědka.

Krach prvního manželství

Italský kuchař a restauratér už jednou ženatý byl, s Janou Ridi má sedmnáctiletého syna Giacoma. Oba ale dokázali několik let dobře skrývat, že manželství vlastně nefunguje. Jako jeden ze základních kamenů úrazu pak oba shodně uváděli, že Emanuele trávil hodně času v práci.

Podívejte se na rozhovor s Emanuelem Ridim v 7 pádech Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.