Výrazně pohublá Angelina Jolie šokovala fanoušky. Žilnaté ruce nešly přehlédnout

Herečka Angelina Jolie se objevila na filmovém festivalu v Benátkách, kde si vysloužila za hlavní roli v životopisném snímku Maria desetiminutové ovace vestoje. Hvězda červeného koberce zaujala ale také svým nezdravým vzhledem.

Angelina Jolie patřila vždy mezi nejkrásnější ženy v Hollywoodu. V posledních letech se na herečce ale podepsal stres z rozvodu s Bradem Pittem a fanoušci si už nějakou dobu všímají, že je Angelina až moc hubená. Ačkoliv už uběhlo několik let, herečce se shozené kilogramy nepodařilo nabrat zpět.

Na filmovém festivalu v Benátkách se Jolie objevila ve světlejších vlasech a upnutých šatech tělové barvy od návrhářky Tamary Ralph. Na objemu jí přidávala pouze štola z umělé kožešiny, kterou měla přehozenou přes ramena. Na první pohled bylo viditelné, že je herečka velice hubená a nešlo si nevšimnout žilnatých rukou, které ještě podtrhovaly nezdravý dojem.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z festivalu v Benátkách: Herzigová jako elegantní divoška, z Angeliny je blondýna

Zdroj z hereččina okolí už dříve prozradil, že její jídelníček není příliš ideální. Má se skládat z hovězího masa, zeleniny a semínek. „Je známo, že Angelina začíná svůj den hrstí cereálií politých lžící rozehřátého kokosového oleje. Vždy milovala všemožné druhy semínek a zařazovala je do svého jídelníčku, ale v poslední době to povýšila na novou úroveň,“ řekl zdroj magazínu Marie Claire.

Krásné gesto

Navzdory tomu to Angelině moc slušelo a herečka rozdávala úsměvy na všechny strany. Za zmínku stojí také krásné gesto, ke kterému na červeném koberci došlo. Jolie se totiž zastavila u fanouška, který trpí onemocněním ALS (Amyotrofická laterální skleróza). Stejným onemocněním trpěl například astrofyzik Stephen Hawking nebo bývalý český premiér Stanislav Gross. Jedná se o progresivní a fatální onemocnění motorických neuronů mozku a míchy, způsobující degeneraci a ztrátu mozkových a buněk nervové soustavy. Právě ty kontrolují pohyb, řeč, polykání či dýchání. Angelina Jolie u fanouška připoutaného k lůžku dokonce poklekla a prohodila s ním pár slov, jak uvádí web Daily Mail.

Podívejte se, jak probíhal soud Angeliny Jolie s Bradem Pittem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.