Celebrity

18. června 2024 13:45

Eliška Reiglová

Angelina Jolie má nové tetování. Skrytá symbolika poukazuje na rozvod i její děti

Herečka Angelina Jolie (49) je známou milovnicí tetování, na těle jich má nespočet. Nyní se na předávání ocenění Tony Awards pochlubila dalším – na hrudník si nechala vytetovat drobného ptáka. Vzhledem k šatům bez ramínek a k tomu, že si nevzala žádný náhrdelník, její nová ozdoba pořádně vynikla. A může mít i skrytý význam.

Angelina Jolie v poslední době chodí na společenské akce většinou v doprovodu alespoň jednoho ze svých dětí. Tentokrát vyrazila na Tony Awards po boku dcery Vivienne, s níž sladila i oblečení. Obyčejně chodí v černé, udělala ale výjimku a akvamarínové šaty daly vyniknout novému tetování, které má na hrudníku jen těsně nad ňadry.

O herečce je známo, že se řadí mezi málo ženských hereckých hvězd první kategorie, které jsou hojně potetované. Rovněž se ale ví, že její tetování mají všechna do jednoho význam. Na těle nosí například souřadnice měst, v nichž přišly na svět její děti, včetně těch adoptivních. Proto se dá předpokládat, že pták na hrudi není výjimkou.

Čtěte také: Brad Pitt v šedesáti vypadá lépe než kdy dřív. S péčí o pleť mu pomáhají expartnerky

Podle amerického deníku The Sun tetování ptáka skrývá symboliku svobody, lásky a loajality. Lidé si ho tak začali okamžitě spojovat s bojem, který od rozvodu vede s bývalým manželem Bradem Pittem. Na její stranu se přiklonily i děti, které s otcem nemluví. Všechny aspekty významu tetování by tak této situaci odpovídaly.

Tony Awards nejsou první událostí, při níž byla pozornost upřena na hereččin hrudník. Před dvěma lety byli fanoušci v šoku, když si bez podprsenky vyšla na pochůzky v Beverly Hills a dala na odiv silikonové poprsí, které si nechala udělat po preventivní mastektomii. Velká ňadra se lidem na tak drobné ženě příliš nezdála a mnozí tvrdili, že její přednosti vypadají, jako by ji měly převážit.

Podívejte se na vyjádření Brada Pitta k rozvodu v roce 2016:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.