Móda a krása

18. června 2024 09:00

Anna Tejklová

Módní alarm z Tony Awards: Brooke Shields v crocskách a souboj mořských panen i chaluh

V New Yorku se 16. června udílely již po 77. prestižní divadelní ceny Tony. Kdo si co k čemu oblékl a jak to dopadlo? Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Angelina Jolie v sametových šatech Versace

Herečka, která na společenské akce obvykle chodí v černém, nyní překvapila. Její sametové řasené šaty od značky Versace mají neokoukanou akvamarínovou barvu temného moře. Angelina Jolie se sladila i s dcerou, která na sobě měla sice zcela pánský styl, ale barevně se k sobě hodily skvěle.

Amber Iman, mořská panna či říční ryba?

Paní Iman si oblékla šaty, které měly zřejmě připomínat mořskou pannu. Bylo by to možná i roztomilé, ale přemýšlím, proč není. Možná kvůli tomu, že v šatech působí spíše rybím než mořsky panenským dojmem. Toto téma mnohem lépe zvládla její kolegyně Taraji P. Henson.

Taraji P. Henson ve třpytivých šupinách

Taraji oblékla nápadné šaty od značky Oscar de la Renta zdobené metalickými šupinami a jak vidíme, zde už se inspirace mořskou pannou vyplatila a herečka vypadá dobře. Šaty jsou extravagantní, ale i elegantní. Pěkně k nim sladila třpytivou kabelku a boty. Jediné, co chybí k dokonalosti, je teplejší a červený odstín rtěnky, tento studený jí zneviditelňuje.

Cynthia Erivo v zářivých šatech Louis Vuitton

Tentokrát herečka zvolila na své poměry velmi decentní šaty, které jí opravdu sluší a dobře se hodí k jejímu odstínu kůže i typu postavy. Náhrdelník z mušlí je originální a ke stylu opět připomínající mořskou pannu stylově ladí.

Nicole Scherzinger a dokonalá silueta

Zpěvačka Nicole Scherzinger ale nepsanou soutěž o nejkrásnější mořskou pannu vyhrála, přestože je v červeném. Šaty tohoto charakteristického střihu nejlépe prodaly její udržovanou postavu a zaujaly zajímavým detailem s průhlednou vsadkou ve spodní části. Málokdo by si takové šaty mohl dovolit, ona ale ano.

Přečtěte si také: Lidé kritizují Nicole Scherzinger kvůli odvážným plavkám. Nevěří ani jejímu věku

Brooke Shields oblékla kvůli zranění crocsy

Herečka oblékla krásné a módně flitrované žluté šaty od značky Monique Lhuillier. Všechny šokovala výběrem obuvi, ukázalo se ale, že musela tyto sice neelegantní, ovšem pohodlné boty obléci kvůli zranění. Takže jí musíme pochválit, že je skvěle sladila do žluté.

Jessica Lange ve vínovém modelu Dolce & Gabbana

Překvapivě jsou tyto nenápadné šaty od jinak barvami hýřící a zábavné značky Dolce & Gabbana. Nemůžu se ale zbavit dojmu, že tato vínově červená barva zaschlé krve herečku extrémně a zbytečně zestaršuje. Mnohem více by jí slušely ty samé šaty, ale v studených a jasných barvách, například ve světle modré.

Pan Jordan Roth šel za přízrak z chaluh

Tento model a vzhled umrlého stromu z pekla či mrtvoly vynořivší se z chaluh pro pana Rotha stvořila značka Rodarte. Těžko říci, co bylo uměleckým záměrem.

Kdo je Anna Tejklová, která Módní alarm připravila? Podívejte se na rozhovor s módní návrhářkou:

Sdílejte článek
Štítky móda Angelina Jolie Anna Tejklová Módní alarm Brooke Shields Nicole Scherzinger Jordan Roth Taraji P. Henson

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.