Lidé kritizují Nicole Scherzinger kvůli odvážným plavkám. Nevěří ani jejímu věku

Americká zpěvačka a tanečnice Nicole Scherzinger snad nestárne. Oslnivá kráska, původem z Havaje, se nedávno zasnoubila, a i díky lásce stále kvete. Na sociálních sítích se pochlubila videem, na kterém tančí spolu se svým partnerem v sexy černých plavkách. To ale kritizovali někteří lidé.

Nicole Scherzinger by tipoval 45 let jen málokdo. Černovláska se proslavila především jako zpěvačka v dívčí skupině Pussycat Dolls a i když od dob její největší slávy uplynula řada let, při pohledu na Nicole mají fanoušci pocit, že se čas zastavil.

Mohlo by vás zajímat: Krásná chůva Fran Fine vůbec nestárne! Za úsměvem se ale skrývá příběh plný utrpení

Nutno říci, že kráska na sobě pořádně dře. Na sociální sítě pravidelně přidává videa a fotky z posilovny. Její tělo je důkazem toho, že když se chce, všechno jde - vypracovaná postava a pevný zadeček jsou něco, čím se Nicole opravdu může chlubit.

Láska s mladším sportovcem

Aktuálně zpěvačka prožívá šťastné období. V červnu 2023 ji požádal o ruku ragbyový hráč Thom Evans (39). Podle něj to byl jeden z nejšťastnějších dnů jeho života. „Oženit se s ní a založit rodinu, je něco, čeho se nemůžu dočkat,“ sdělil v rozhovoru pro Men's Health UK. Před ním byla Nicole zasnoubená ještě jednou, a to s frontmanem skupiny 311, se kterým randila v letech
2000 – 2004. Na svatbu ale nakonec nedošlo. Poté vystřídala několik vztahů, ze kterých stojí za zmínku například ten se závodníkem formule 1 Lewisem Hamiltonem.

Kritika od lidí

Nicole ještě žádné děti nemá a řada lidí nechce věřit ani jejímu věku. „V žádném případě jí není 45,“ píše v komentářích na webu Daily Mail například jeden uživatel. „Plastiková královna,“ přidává se další.

Čtěte také: Veronika Freimanová odhalila recept na elixír mládí. Čemu vděčí za to, že nestárne?

Se svým snoubencem nedávno na sociální sítě nahráli vtipné video, na kterém tančí společně u bazénu. Nicole má černé sexy plavky s velice výraznými výkroji, což ostatně nenechalo klidné některé fanoušky. „Nejlepší těla všech dob,“ pochválila dvojici například zpěvačka Natasha Bedingfield.

Našli se ale ale tací, kterým vyzývavé plavky přišly moc. „Nicole, tohle dej pryč, ukazuješ toho příliš. Nech prosím trochu prostoru pro představivost,“ píše například čtenář na webu. Podle dalších jsou plavky nevkusné nebo vulgární. Jak se ale zdá, zpěvačka si z kritiky těžkou hlavu nedělá a dál si žije podle svého.

Mohlo vám uniknout: Lidé se pustili do Paris Hiltonové. S dítětem si užívala dovolenou na hořící Havaji

Podívejte se také na rozhovor s plastickým chirurgem Ondřejem Měšťákem, který se vyjádřil k panice kolem bezpečnosti prsních implantátů:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 6. 2024

Berani, dnes se cítíte poněkud citlivě. Možná budete chtít zachránit každé zraněné zvíře u silnice. Spojte tento pečovatelský a milující instinkt s pudem bojovníka, který se ujme vedení a povede boj. Toto silné energetické duo je velmi akční. Vyšlete své láskyplné vnitřní instinkty do světa, aby konaly dobro.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.