Božská Demi Moore září v Cannes. V extravagantních šatech předvedla dokonalou postavu

Demi Moore patří jednoznačně mezi ženy, které prakticky nestárnou. Oslnivá Američanka předvedla na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes svou dokonalou postavu a ukázala, že věk je opravdu jen číslo.

Demi Moore se proslavila v teenagerských filmech osmdesátých let. V následující dekádě si již vytvořila své pevné místo mezi nejznámějšími hollywoodskými herečkami. Ani o dvacet let později ale nepřestává oslňovat fanoušky.

Mohlo by vás zajímat: Hollywoodské matky na plný úvazek. Kdo se vykašlal na kariéru a dal přednost dětem?

Jednašedesátiletá hvězda se objevila na 77. ročníku filmového festivalu v Cannes hned na několika akcích k hororovému snímku The Substance, ve kterém si střihla hlavní roli a nutno poznamenat, že jí to pokaždé náramně slušelo. Na slavnostní premiéru vynesla asymetrické extravagantní šaty champagne barvy od haute couture italské módní značky Schiaparelli. Právě tato róba podtrhla hereččinu dokonalou postavu, kterou by jí mohla závidět i kdejaká o poznání mladší dívka.

Nechyběly ani luxusní šperky v podobě třpytivého náhrdelníku a náušnic od značky Chopard. „Včerejší noc byla sen! Jsem ohromená reakcí na premiéru The Substance. Byla čest být na červeném koberci v těchto šatech a oslavovat tento film a lidi, kteří na něm pracovali. Jsem poctěna,“ napsala herečka na svůj profil na Instagramu.

Doprovod jí dělal její milovaný mazlíček

Herečka je momentálně single a podle zdrojů z blízkého okolí si užívá svou rodinu a přátele. Na festival v Cannes dorazila spolu se svým čtyřnohým miláčkem, pejskem Pilafem. S tím ochotně zapózovala ve skvostných elegantních černých šatech při odchodu z hotelu Martinez. Svého miláčka si s sebou vzala i na tiskovou konferenci k filmu The Substance, na kterou dorazila v puntíkovaných šatech.

Čtěte také: Demi Moore (59) objevila elixír mládí. Postavu jí závidí o generaci mladší ženy

Demi Moore byla vdaná celkem třikrát. První manželství s Freddym Moorem trvalo pět let. Následovalo druhé a zároveň nejdelší manželství s hercem Brucem Willisem, ze kterého má pár tři dcery. Oba dva jsou dodnes skvělými přáteli a Demi svého exmanžela podporuje i nyní, kdy přiznal svůj boj s frontotemporální demencí. Posledním manželem Demi byl o poznání mladší herec Ashton Kutcher, vztah se rozpadl po osmi letech v roce 2013.

Demi Moore je oporou svému exmanželi Willisovi, který bojuje s demencí. Po dlouhé době se ukázal na veřejnosti:

Sdílejte článek
Štítky herečka celebrity Demi Mooreová móda šaty Mezinárodní fimový festival v Cannes

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.