Módní Oscaři: Nestárnoucí Demi Moore vypadala jako její o třicet let mladší kolegyně

V New Yorku se v pondělí konala prestižní módní událost roku. Ceny CFDA jsou nazývané „Oscarem módy“ a každoročně oceňují návrháře v americkém módním průmyslu. Na červeném koberci se i letos sešla řada slavných osobností. Nechyběla Demi Moore, Kim Kardashian ani Emily Ratajkowski. A jak jim to slušelo? Posuďte sami.

Řada celebrit má v poslední době stále více co dočinění s módou. Vznikají jejich vlastní módní značky, příkladem jsou třeba dvojčata Mary-Kate a Ashley Olsenovy, která se se svou značkou The Row stala americkými návrhářkami roku v kategorii doplňků.

Gwyneth Paltrow získala cenu Amazon Innovation k oslavě 15 let své značky Goop. Stejné ocenění získala v minulém roce například Kim Kardashian za svou značku SKIMS. Ta mimo jiné nedávno představila první podprsenku se zabudovanými umělými bradavkami.

Úchvatné róby

Celý večer měla uvádět herečka Sarah Jessica Parker, ale ta se na poslední chvíli omluvila kvůli „nepředvídatelným událostem“. Zastoupila ji tedy herečka Anne Hathaway, která se stihla dokonce dvakrát převléknout. Nejprve se objevila v modrém modelu s denim prvky. Vrchní část se skládala z korzetu a spodní část tvořila maxisukně. Poté se objevila v sexy rudých šatech s průhledným materiálem.

Mohlo by vás zajímat: Sarah Jessica Parker rozjela trend bizarních kabelek. Přehlídky plní holubi, psi nebo žáby

Asi málokdo by při pohledu na herečku Demi Moore tipoval, že tahle žena oslavila už 60. narozeniny. Hollywoodská kráska zřejmě objevila recept na věčné mládí, protože snad vypadá lépe než kdy předtím. S přehledem by zastínila i o třicet let mladší kolegyně. Na sobě měla stříbrné flitrované šaty bez ramínek a vypadala v nich naprosto skvostně.

Čtěte také: Demi Moore (59) objevila elixír mládí. Postavu jí závidí o generaci mladší ženy

Cenu za módní ikonu si odnesla tenistka Serena Williams. Ta se na červeném koberci objevila v černém latexovém modelu, který doplnila o luxusní šperky. Šaty navrhl předseda módních cen CFDA, návrhář Thom Browne. „Dnes tu před vámi nestojím jako sportovkyně, ale jako někdo, kdo osobně zažil mimořádnou sílu módy,“ prohlásila Serena, když si přebírala cenu.

Večeru jednoznačně vévodila černá barva. Našlo se ale i pár odvážlivců, kteří se barev nebáli. Jednou z nich byla i modelka Amelia Grey Hamlin. Ta vynesla blankytně modrý model, jenž odhaloval téměř vše. Dvaadvacetiletá rodačka z LA na sobě měla průhledné šaty bez podprsenky, ke kterým si vzala stejně barevné kalhotky. Jednoznačně v nich vzbudila velký rozruch a byla nepřehlédnutelná.

Podívejte se, jak vypadala móda z letošního Met Gala:

Sdílejte článek
Štítky Kim Kardashian móda Emily Ratajkowski celebrity Demi Moore CFDA fashion awards módní ceny CFDA

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.