Vzestupy a pády sester Olsenových. Prošly si bojem s anorexií i drsným rozvodem

Ashley a Mary-Kate Olsenovy patří mezi nejznámější dvojčata na světě. Herectví postupem času vyměnily za zcela odlišný obor – daly se na dráhu módních návrhářek. Jak se vyvíjel život těchto dětských hvězd, které slaví 37. narozeniny?

Poprvé se dvojvaječná dvojčata na filmovém plátně objevila v necelém roce. Mary-Kate a Ashley Olsenovy se v sitcomu Plný dům střídaly v roli Michelle Tanner. V deseti letech se z nich staly nejmladší milionářky v historii. Jsou také prvními dvojčaty, která sdílela hvězdu na hollywoodském chodníku slávy.

Mohlo by vás zajímat: Slavné sestry Olsenovy po dlouhé době na veřejnosti: Řekly, proč se skrývají

Mezi nejznámější snímky, které sestry společně natočily, patří například Jeden den v New Yorku, Výlet do Říma nebo Sestry na Bahamách. V roce 2000 se rozhodly skončit s hereckou kariérou a zaměřily se na svou vášeň pro módu. O šest let později založily luxusní značku The Row, které obě věnují maximální pozornost.

Podívejte se, jak vypadají sestry Olsenovy na obrazech:

Mary-Kate v minulosti sváděla boj s anorexií a je také vášnivá kuřačka. „Nakrájela si rajče na šest plátků a každý jedla velice pomalu. Bylo to jediné jídlo, které snědla za celou noc,“ popsal v minulosti zdroj z hereččina okolí deníku The Sun. Ani jedna si nějakou dobu cigaretu neodpustila, Mary-Kate ovšem rozhodně patří mezi divočejší. V 18 letech ji dokonce chytili, jak kouří na záchodech na Met Gala.

Slabost pro starší muže

Mary-Kate byla pět let vdaná za nevlastního bratra bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho. O 17 let staršího bankéře Oliviera Sarkozyho si vzala v roce 2015, manželství jim však nevydrželo. Podle informací z jejich blízkého okolí chtěl Sarkozy, aby byla jeho žena více doma. „Ona byla hodně orientovaná na kariéru a on je Francouz, který chtěl, aby byla více s ním,“ řekl v minulosti blízký zdroj webu People. „Nemůžete kontrolovat dívku, která je na cestě za cílem stát se miliardářkou od svých dvaceti,“ doplnil. Po hořkém rozvodu zůstala single.

Její sestra Ashley v minulosti randila s Richardem Sachsem, který byl o 28 let starší. Na konci minulého roku se ale tajně provdala za dlouholetého partnera, umělce Louise Eisnera (35). Soukromý obřad se konal v jejich domě Bel-Air v Kalifornii pouze v obklopení nejbližších. Společnost jim podle přání nevěsty a ženicha měla dělat rodina a dobří přátelé. „Šlo o menší svatbu, bylo jich tam dohromady zhruba padesát,“ prozradil webu Page Six blízký zdroj.

Čtěte také: Ashley Olsen se tajně vdala. Kdo je vyvoleným jednoho ze slavných dvojčat?

V roce 2019 byl majetek sester Olsenových odhadován na 560 milionů dolarů, což je v přepočtu přes 12 miliard korun. S hromadícím se bohatstvím se obě sestry stále více uzavíraly před veřejností a nyní o sobě dávají vědět jen málokdy. Soukromí si velice střeží a snaží se vyhýbat jakémukoliv mediálnímu zájmu. Ani jedna z nich zatím nemá vlastní děti, jejich vztah je však i nadále velice blízký a jsou si vzájemně těmi nejlepšími kamarádkami.

Zdroj: The-Sun.com

Sdílejte článek
Štítky výročí dvojčata život narozeniny móda vztahy herečka celebrity sestry Ashley Olsen Mary-Kate Olsenová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.