Vzestupy a pády sester Olsenových. Prošly si bojem s anorexií i drsným rozvodem

Ashley a Mary-Kate Olsenovy patří mezi nejznámější dvojčata na světě. Herectví postupem času vyměnily za zcela odlišný obor – daly se na dráhu módních návrhářek. Jak se vyvíjel život těchto dětských hvězd, které slaví 37. narozeniny?

Poprvé se dvojvaječná dvojčata na filmovém plátně objevila v necelém roce. Mary-Kate a Ashley Olsenovy se v sitcomu Plný dům střídaly v roli Michelle Tanner. V deseti letech se z nich staly nejmladší milionářky v historii. Jsou také prvními dvojčaty, která sdílela hvězdu na hollywoodském chodníku slávy.

Mohlo by vás zajímat: Slavné sestry Olsenovy po dlouhé době na veřejnosti: Řekly, proč se skrývají

Mezi nejznámější snímky, které sestry společně natočily, patří například Jeden den v New Yorku, Výlet do Říma nebo Sestry na Bahamách. V roce 2000 se rozhodly skončit s hereckou kariérou a zaměřily se na svou vášeň pro módu. O šest let později založily luxusní značku The Row, které obě věnují maximální pozornost.

Podívejte se, jak vypadají sestry Olsenovy na obrazech:

Mary-Kate v minulosti sváděla boj s anorexií a je také vášnivá kuřačka. „Nakrájela si rajče na šest plátků a každý jedla velice pomalu. Bylo to jediné jídlo, které snědla za celou noc,“ popsal v minulosti zdroj z hereččina okolí deníku The Sun. Ani jedna si nějakou dobu cigaretu neodpustila, Mary-Kate ovšem rozhodně patří mezi divočejší. V 18 letech ji dokonce chytili, jak kouří na záchodech na Met Gala.

Slabost pro starší muže

Mary-Kate byla pět let vdaná za nevlastního bratra bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho. O 17 let staršího bankéře Oliviera Sarkozyho si vzala v roce 2015, manželství jim však nevydrželo. Podle informací z jejich blízkého okolí chtěl Sarkozy, aby byla jeho žena více doma. „Ona byla hodně orientovaná na kariéru a on je Francouz, který chtěl, aby byla více s ním,“ řekl v minulosti blízký zdroj webu People. „Nemůžete kontrolovat dívku, která je na cestě za cílem stát se miliardářkou od svých dvaceti,“ doplnil. Po hořkém rozvodu zůstala single.

Její sestra Ashley v minulosti randila s Richardem Sachsem, který byl o 28 let starší. Na konci minulého roku se ale tajně provdala za dlouholetého partnera, umělce Louise Eisnera (35). Soukromý obřad se konal v jejich domě Bel-Air v Kalifornii pouze v obklopení nejbližších. Společnost jim podle přání nevěsty a ženicha měla dělat rodina a dobří přátelé. „Šlo o menší svatbu, bylo jich tam dohromady zhruba padesát,“ prozradil webu Page Six blízký zdroj.

Čtěte také: Ashley Olsen se tajně vdala. Kdo je vyvoleným jednoho ze slavných dvojčat?

V roce 2019 byl majetek sester Olsenových odhadován na 560 milionů dolarů, což je v přepočtu přes 12 miliard korun. S hromadícím se bohatstvím se obě sestry stále více uzavíraly před veřejností a nyní o sobě dávají vědět jen málokdy. Soukromí si velice střeží a snaží se vyhýbat jakémukoliv mediálnímu zájmu. Ani jedna z nich zatím nemá vlastní děti, jejich vztah je však i nadále velice blízký a jsou si vzájemně těmi nejlepšími kamarádkami.

Zdroj: The-Sun.com

Sdílejte článek
Štítky výročí dvojčata život narozeniny móda vztahy herečka celebrity sestry Ashley Olsen Mary-Kate Olsenová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.