Ashley Olsen se tajně vdala. Kdo je vyvoleným jednoho ze slavných dvojčat?

Herečka Ashley Olsen (36) si vzala svého dlouholetého přítele. Tajného obřadu se účastnila pouze rodina a nejbližší přátelé. Kde veselka probíhala a kdo se stal mužem jednoho ze slavných dvojčat-sester Olsenových?

Ashley Olsen (36) je známá především z filmů, kde si zahrála po boku svého jednovaječného dvojčete, sestry Mary-Kate Olsen. Kromě herectví se Ashley věnuje také podnikání a má svou vlastní luxusní módní značku The Row, kterou se sestrou založila v roce 2006.

Podívejte se na sestry Olsenovy na malířském plátně:

Své soukromí si herečka přísně střeží a na veřejnosti se se svým partnerem, umělcem Louisem Eisnerem (34), objevovala jen málokdy. Dvojice byla už nějakou dobu zasnoubená, své „ano“ si ale řekla teprve teď.

Tajná svatba jen pro nejbližší

Přísně utajovaná svatba se měla podle dostupných informací konat 28. prosince. K soukromému obřadu došlo v jejich domě Bel-Air v Kalifornii, kde byli obklopeni pouze těmi nejbližšími. Společnost jim podle přání nevěsty a ženicha měla dělat rodina a blízcí přátelé. „Šlo o menší svatbu, bylo jich tam dohromady zhruba padesát,“ prozradil webu Page Six blízký zdroj.

Ashley a Louise spolu randí od roku 2017, ale poprvé spolu byli spatřeni na červeném koberci teprve v září minulého roku. Stalo se tak při příležitosti oslav Young Eisner Scholars, což je nezisková organizace na podporu studentů, kterou založil Louisův otec Eric Eisner. Maminka ženicha je Lisa Eisner, návrhářka šperků a bývalá editorka proslulého módního časopisu Vogue.

Sestra Mary-Kate Olsen v lásce zatím štěstí nenašla. V minulosti se provdala za staršího bankéře Oliviera Sarkozyho (53), se kterým se po pěti letech rozvedla. Závěr jejich manželství byl poněkud bouřlivý a od té doby je single. I ona si své soukromí střeží a pro obě sestry slouží jako inspirace i v oblasti módy.

„Myslím, že takový je náš styl, že takové jsou naše preference. Byly jsme vychovány k tomu, abychom si vážily soukromí, a to se promítá v našich oděvech. Ale i tak občas vytvoříme něco maximalistického,“ řekla Mary-Kate v minulosti módnímu magazínu i-D. Obě sestry v minulosti bojovaly s anorexií, kterou však snad úspěšně porazily. Mary-Kate podstoupila rhinoplastiku, a tak už si se sestrou není podobná tolik jako dříve.

Sdílejte článek
Štítky manžel dvojčata svatba Kalifornie herečka celebrity dvojče svatba tajná svatba Mary-Kate Olsen Ashley Olsen Mary-Kate a Ashley Olsenovy Mary-Kate Olsenová Ashley Olsenová Olivier Sarkozy The Row Young Eric Eisner Mitsubishi Ki-2

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.