Slavné sestry Olsenovy po dlouhé době na veřejnosti: Řekly, proč se skrývají

Pařížský týden módy byl po dlouhé době první událostí, která vylákala k návštěvě celosvětově známá dvojčata. Mary-Kate Olsen a její sestra Ashley (obě 36) byly od dětství slavnými herečkami, ale časem se rozhodly kvůli soukromí stáhnout do ústraní a angažovat se v návrhářství. Ve Francii se ukázaly proto, aby reprezentovaly svou značku The Row a vyfotily se s modelkou, vedle které vyniklo, jak jsou postavou malé.

Mary-Kate Olsen a její sestra Ashley Olsen se proslavily, když ještě neuměly ani mluvit. Byly rozkošné a mohly se v seriálech a filmech střídat, když ta druhá zrovna na natáčení neměla náladu. Od nízkého věku věděly, jaké je být středem pozornosti, ale v dospělosti se jim to už přestalo líbit. Vyměnily tak herectví za módu a z televizního vysílání téměř zmizely.

Dnes jsou dvojčata majitelkami úspěšné módní značky The Row, která přináší střízlivé designy, ze kterých by milovníci extravagance do vzduchu radostí neskákali. Teď měly možnost je předvést na týdnu módy v Paříži a svou show si nenechaly osobně ujít.

Výjimka

Kromě paparazzi není nikdo z okolí sester, kdo by zveřejňoval jejich fotky. I úspěšná mladší sestra Elizabeth respektuje jejich soukromí a na sociálních sítích sourozence neukazuje. Výjimečné povolení před přehlídkou dostal lovec modelek J. D. Moran, který i pro jejich značku sehnal krásné ženy, aby na molu předvedly její modely.

Na raritním snímku stojí bývalé herečky vedle modelky Rosanny Ovales Robles a výškový rozdíl poukazuje na to, že Mary-Kate měří jen 157 centimetrů a její dvojče ještě o dva centimetry méně. Kvůli rhinoplastice dnes módní návrhářky také vypadají jinak, než jak tomu bylo během herecké kariéry.

Soukromí jako inspirace

Žádná z kolekcí Mary-Kate a Ashley Olsen není pro milovníky módy přímo dechberoucí. Oblečení je umírněné, většinou v tmavých barvách a navržené tak, aby zakrývalo co nejvíc partií. Je to tím, že inspirací pro dvojčata je soukromí, kterého si v dětství a dospívání příliš neužily.

„Myslím, že takový je náš styl, že takové jsou naše preference. Byly jsme vychovány k tomu, abychom si vážily soukromí a to se promítá v našich oděvech. Ale i tak občas vytvoříme něco maximalistického,“ řekla Mary-Kate módnímu magazínu i-D.

Podívejte se také na módní show návrhářky Anny Tejklové:

Sdílejte článek
Štítky Francie Paříž móda herec dvojče Paris Fashion Week Mary-Kate Olsen Ashley Olsen Mary-Kate a Ashley Olsenovy Mary-Kate Olsenová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.