Celebrity

4. ledna 2023 15:05

Josef Šťastna

Na obzoru je velká hokejová svatba. Přítelkyně Davida Pastrňáka ukázala obří prsten

Největší česká hokejová hvězda světa a jeden z nejlepších hráčů celé NHL začíná myslet na svatbu. Partnerka Davida Pastrňáka (29) Rebecca Rohlson se pochlubila prstenem. Podle fanoušků jde určitě o prsten zásnubní.

Švédská partnerka Davida Pastrňáka na svém Instagramu zveřejnila sadu fotek ze zápasu pod otevřeným nebem s názvem Winter Classic, který fascinuje všechny milovníky hokeje. Tentokrát se ale fanoušci nezajímali o hokejky a brusle, spíše je upoutal masivní prsten, který ruku okouzlující Rebeccy ozdobil.

Sledující mají jasno, že jde o zásnubní šperk a z českého šikuly bude do roka a do dne ženatý muž. Spekuluje se, že veselka by mohla proběhnout už v létě.

Partnerka Davida Pastrňáka ukázala prsten. Vypadá to, že český hokejista chystá veselku.

Posted by Vyvolení 2013 on Wednesday, January 4, 2023

David Pastrňák randí s rodačkou ze Stockholmu od roku 2018. I když se zdá, že dvojice žije bezstarostný život, opak je pravdou. Společně prožili obrovskou tragédii, když přišli o syna Vigga, který žil pouhých šest dnů. To byla velká rána, která prověřila pevnost vztahu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.