Celebrity

13. června 2023 10:00

Eliška Reiglová

Anne Hathaway se ztrácí před očima. Pohublá herečka je skoro kost a kůže

Herečka Anne Hathaway (40), kterou si lidé zamilovali coby Miu v romantické komedii Deník princezny, se v poslední době výrazně změnila. Vždy patřila k ženám obdařeným štíhlou linií, nyní ale zhubla tak, až vyděsila své fanoušky. Podepsalo se to na její postavě i na obličeji.

Anne Hathaway je oblíbenou herečkou a v soukromém životě především maminkou. V minulosti mnohokrát mluvila na téma své hmotnosti, především pak proto, že ji lidé komentovali. Když někdo naznačil, že by měla zhubnout, nahlas se ozvala a žádné narážky si nenechala líbit, obzvlášť když se stala matkou.

„Není ostuda v těhotenství nebo kdykoliv jindy přibrat. Není ostuda, když hubnutí trvá déle než jste chtěli, pokud vůbec hubnout chcete. Není ostuda si ze starých kalhot ustřihnout nohavice, abyste měli delší šortky, protože ty loňské se vám na letošních stehnech nelíbí,“ řekla herečka, jak ji cituje magazín Glamour.

Strach o herečku

Na sociálních sítích projevili fanoušci o Anne starost poté, co se objevila na výstavě šperků v Benátkách. Vynesla obtažené třpytivé šaty s hlubokým výstřihem, které ozvláštnila výrazným náhrdelníkem. Outfitu si ale jen málokdo všiml.

Hathaway zaujala především pohublým vzhledem, kdy některé kosti jí byly vidět více než kdy dříve. Především má nyní výraznější ostré obličejové linie a nevypadá tak, jak si ji mnozí pamatují. O úmyslném hubnutí však v poslední době nemluvila, a tak není jasné, co za její proměnou stojí.

Mezi českými celebritami se výrazné zhubnutí v poslední době řešilo především u herečky Pavly Tomicové:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.